1. slaapplek
  2. OVAAL KUSSEN MET RITS BLUSH 50x35x9CM Poly Fiber roze

OVAAL KUSSEN MET RITS BLUSH 50x35x9CM Poly Fiber roze

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze OVAAL KUSSEN MET RITS BLUSH 50x35x9CM Poly Fiber roze, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties OVAAL KUSSEN MET RITS BLUSH 50x35x9CM Poly Fiber roze

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de OVAAL KUSSEN MET RITS BLUSH 50x35x9CM Poly Fiber roze

Het Ovaal Kussen met Rits in de kleur Blush van Duvo+ is het perfecte comfortabele rustplekje voor jouw geliefde viervoeter. Met zijn afmetingen van 50x35x9 cm biedt dit kussen voldoende ruimte voor jouw hond om heerlijk te ontspannen en te genieten van zijn dutjes. Dit kussen is gemaakt van hoogwaardig poly fiber materiaal, dat niet alleen zacht aanvoelt, maar ook extra gevoerd is voor een optimaal ligcomfort. Het materiaal is tevens zeer stevig en duurzaam, waardoor het kussen lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De hoes van het kussen is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je deze gemakkelijk kunt verwijderen en wassen. We raden aan om de hoes met de hand te wassen, zodat de kleur en kwaliteit behouden blijven. Met de trendy roze kleur voegt dit kussen niet alleen comfort, maar ook stijl toe aan jouw interieur. Gun jouw trouwe viervoeter het beste en geef hem het Ovaal Kussen met Rits Blush van Duvo+!

Veelgestelde vragen over de OVAAL KUSSEN MET RITS BLUSH 50x35x9CM Poly Fiber roze

De OVAAL KUSSEN MET RITS BLUSH 50x35x9CM Poly Fiber roze is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De OVAAL KUSSEN MET RITS BLUSH 50x35x9CM Poly Fiber roze is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De OVAAL KUSSEN MET RITS BLUSH 50x35x9CM Poly Fiber roze is te koop in het .

De OVAAL KUSSEN MET RITS BLUSH 50x35x9CM Poly Fiber roze heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens