1. slaapplek
  2. Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat S: 58x40cm

Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat S: 58x40cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat S: 58x40cm, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 58 cm en breedte van Tot 40 cm, 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat S: 58x40cm

Kleur

Lichtgrijs

Materiaal

Polyester

Maat

S

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek | Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat S: 58x40cm

Het Waterproof Bench Kussen in de kleur lichtgrijs is een stevig en waterafstotend kussen. Het is gemakkelijk schoon te maken en kan zelfs buiten worden gebruikt. Dit kussen is speciaal ontworpen om te passen in de meeste draadkooien, waardoor het ideaal is als bench kussen, vooral in natte of vuile omstandigheden. Maar het kan ook gewoon als los matje worden gebruikt. De hoes van het kussen kan eenvoudig worden verwijderd voor een grondige handwas. Het Waterproof Bench Kussen biedt vele voordelen. Het is niet alleen waterafstotend en gemakkelijk afwasbaar, maar het is ook geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit kussen is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maar liefst 6 maten, waaronder maat S: 58x40cm. Andere beschikbare maten zijn onder andere XS, M, L, XL en XXL. Kortom, het Waterproof Bench Kussen is een praktisch en veelzijdig kussen dat perfect is voor jouw huisdier.

Veelgestelde vragen over de Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat S: 58x40cm

De Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat S: 58x40cm is maat S, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 58 cm lengte en Tot 40 cm, 40 tot 50 cm breedte.

De Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat S: 58x40cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat S: 58x40cm is te koop in het Lichtgrijs.

De Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat S: 58x40cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Afnemen met een natte doek | Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens