1. slaapplek
  2. Tipi tent huisdier Mand voor hond en kat Kattenmand, Hondenmand, Hondentent, Kattentent 60x60x70cm

Tipi tent huisdier Mand voor hond en kat Kattenmand, Hondenmand, Hondentent, Kattentent 60x60x70cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Tipi tent huisdier Mand voor hond en kat Kattenmand, Hondenmand, Hondentent, Kattentent 60x60x70cm, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 70 cm en breedte van 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Tipi tent huisdier Mand voor hond en kat Kattenmand, Hondenmand, Hondentent, Kattentent 60x60x70cm

Kleur

creme

Materiaal

Hout

Maat

One size

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Dons

Vorm

Driehoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Tipi tent huisdier Mand voor hond en kat Kattenmand, Hondenmand, Hondentent, Kattentent 60x60x70cm

Deze Tipi tent huisdier mand is speciaal ontworpen voor honden en katten die altijd op zoek zijn naar warme en knusse plekjes in huis. Met zijn unieke en schattige ontwerp is deze mand niet alleen een comfortabele slaapplaats, maar ook een echte eyecatcher in je interieur. Deze tipi tent is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een afmeting van 60x60x70cm, waardoor het de perfecte maat heeft voor zowel kleine als middelgrote huisdieren. De tent is voorzien van een zacht en warm kussen, zodat je trouwe viervoeter heerlijk kan ontspannen en genieten van zijn dutjes. Daarnaast is deze tipi tent eenvoudig op te zetten en op te bergen, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste plek in huis. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de tuin is, je huisdier zal altijd een comfortabele en gezellige slaapplek hebben. Geef je huisdier het beste en gun hem zijn eigen plekje met deze schattige Tipi tent huisdier mand.

Veelgestelde vragen over de Tipi tent huisdier Mand voor hond en kat Kattenmand, Hondenmand, Hondentent, Kattentent 60x60x70cm

De Tipi tent huisdier Mand voor hond en kat Kattenmand, Hondenmand, Hondentent, Kattentent 60x60x70cm is maat One size, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 70 cm lengte en 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm breedte.

De Tipi tent huisdier Mand voor hond en kat Kattenmand, Hondenmand, Hondentent, Kattentent 60x60x70cm is gemaakt van Hout. De vulling bestaat uit Dons.

De Tipi tent huisdier Mand voor hond en kat Kattenmand, Hondenmand, Hondentent, Kattentent 60x60x70cm is te koop in het creme.

De Tipi tent huisdier Mand voor hond en kat Kattenmand, Hondenmand, Hondentent, Kattentent 60x60x70cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Afnemen met een natte doek. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens