1. slaapplek
  2. Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat L 85x55cm

Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat L 85x55cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat L 85x55cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 85 cm en breedte van 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat L 85x55cm

Kleur

Lichtgrijs

Materiaal

Polyester

Maat

L

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek | Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat L 85x55cm

Het Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen in de kleur lichtgrijs, maat L 85x55cm, is een stevig en waterafstotend kussen. Dit kussen is gemakkelijk te onderhouden en kan eenvoudig worden afgeveegd, waardoor het ook geschikt is voor gebruik buitenshuis. De Waterproof bench kussens passen perfect in de meeste draadkooien en zijn daarom ideaal als bench kussen in omstandigheden waarin het nat of vies kan worden. Maar ze kunnen ook los worden gebruikt als een comfortabel matje. De hoes van het kussen kan worden verwijderd voor een grondige handwas. Het kussen is niet alleen waterafstotend en afwasbaar, maar het is ook sterk en duurzaam. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en biedt een comfortabele plek voor jouw huisdier om op te rusten. Het Waterproof Bench Kussen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maar liefst 6 maten, variërend van XS tot XXL. Hierdoor kun je het kussen perfect afstemmen op de grootte van jouw huisdier en de ruimte waarin het wordt gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat L 85x55cm

De Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat L 85x55cm is maat L, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 85 cm lengte en 50 tot 60 cm breedte.

De Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat L 85x55cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat L 85x55cm is te koop in het Lichtgrijs.

De Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat L 85x55cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Afnemen met een natte doek | Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens