1. slaapplek
  2. Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12

Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 114 cm en breedte van 110 cm en groter. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12

Na een lange wandeling is het voor jouw harige vriendje heerlijk om daarna lekker in deze Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12 te ploffen. Deze luxe hondenmand biedt het ultieme comfort en warmte waar jouw hond naar verlangt. Met zijn zachte en pluizige kussen voelt jouw trouwe viervoeter zich als een koning op zijn eigen troon. De Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12 is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en kwaliteit garanderen. Het stevige frame zorgt voor stabiliteit en ondersteuning, terwijl de zachte bekleding een gezellige en knusse plek creëert voor jouw hond om in te rusten. Bovendien is de hoes afneembaar en wasbaar, waardoor het schoonmaken een eitje wordt. Met zijn stijlvolle ontwerp past deze hondenmand perfect in elk interieur. Of je nu een modern, klassiek of rustiek huis hebt, de Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12 voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Jouw hond zal zich meteen thuis voelen in deze comfortabele mand en zal er geen genoeg van kunnen krijgen om erin te liggen. Geef jouw trouwe metgezel het beste van het beste en gun hem de luxe van deze prachtige Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12.

Veelgestelde vragen over de Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12

De Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12 is maat , geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 114 cm lengte en 110 cm en groter breedte.

De Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12 is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12 is te koop in het Grijs.

De Ferplast Sofa Hondenmand Maat Sofa 12 heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens