1. slaapplek
  2. Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat L: 113x85 cm

Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat L: 113x85 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat L: 113x85 cm, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 113 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat L: 113x85 cm

Kleur

blauw

Materiaal

Nylon

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat L: 113x85 cm

Het Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble is de perfecte oplossing om uw harige vriend koel en comfortabel te houden tijdens de warme zomerdagen. Dit kussen is gevuld met verkoelende gel, die geactiveerd wordt zodra uw hond erop gaat liggen. De gel begint direct af te koelen door de druk van het lichaamsgewicht van uw hond. Dit koelkussen is ideaal voor honden met een natte vacht, omdat de nylon cover gemakkelijk schoon te maken is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over modderige pootafdrukken of vlekken. Bovendien is het kussen voorzien van een handig formaat van 113x85 cm, waardoor het geschikt is voor honden van verschillende rassen en groottes. Om ervoor te zorgen dat het koelkussen lang meegaat, is het belangrijk om het altijd goed te laten drogen voordat u het opbergt. Op deze manier blijft het kussen schoon en fris voor gebruik. Met het Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble kunt u uw trouwe viervoeter de verkoeling geven die hij verdient tijdens de warme zomerdagen.

Veelgestelde vragen over de Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat L: 113x85 cm

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat L: 113x85 cm is maat L, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 113 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat L: 113x85 cm is gemaakt van Nylon. De vulling bestaat uit .

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat L: 113x85 cm is te koop in het blauw.

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat L: 113x85 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens