1. slaapplek
  2. Lex Max Binnenkussen Bench 85x60cm

Lex Max Binnenkussen Bench 85x60cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Binnenkussen Bench 85x60cm, een slaapplek voor met een lengte van 85 cm en breedte van 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Binnenkussen Bench 85x60cm

Kleur

Wit

Materiaal

Acryl

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Acryl

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lex Max Binnenkussen Bench 85x60cm

De Lex Max Binnenkussen Bench 85x60cm is een essentieel accessoire voor je huisdier. Dit binnenkussen is speciaal ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden aan je harige vriend. Met een afmeting van 85x60cm past dit kussen perfect in een bench, waardoor je huisdier een veilige en gezellige plek heeft om te rusten. Wat dit binnenkussen echt uniek maakt, is de hoge kwaliteit. De buitenhoezen van Lex en Max staan bekend om hun duurzaamheid en stijlvolle ontwerpen. Hierdoor kan het voorkomen dat de vulling van het kussen eerder aan vervanging toe is dan de buitenhoes. Maar maak je geen zorgen! Bij Lex en Max hoef je niet meteen een nieuw kussen te kopen. Naast losse hoezen zijn ook de losse binnenkussens/vullingen verkrijgbaar. Hierdoor kun je de levensduur van je Lex Max Binnenkussen Bench verlengen en blijft het altijd fris en comfortabel voor je huisdier. Geef je huisdier het beste met de Lex Max Binnenkussen Bench 85x60cm. Het biedt niet alleen een heerlijke plek om te ontspannen, maar ook de mogelijkheid om het kussen aan te passen en te vernieuwen. Jouw trouwe metgezel verdient alleen het allerbeste, en met dit binnenkussen zal hij of zij zich altijd geliefd en verzorgd voelen.

Veelgestelde vragen over de Lex Max Binnenkussen Bench 85x60cm

De Lex Max Binnenkussen Bench 85x60cm is maat , geschikt voor en meet 85 cm lengte en 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Binnenkussen Bench 85x60cm is gemaakt van Acryl. De vulling bestaat uit Acryl.

De Lex Max Binnenkussen Bench 85x60cm is te koop in het Wit.

De Lex Max Binnenkussen Bench 85x60cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens