1. slaapplek
  2. PawHut Huisdierenbank hondenbank kattenbank zacht rugleuning metalen poten D04-166

PawHut Huisdierenbank hondenbank kattenbank zacht rugleuning metalen poten D04-166

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PawHut Huisdierenbank hondenbank kattenbank zacht rugleuning metalen poten D04-166, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PawHut Huisdierenbank hondenbank kattenbank zacht rugleuning metalen poten D04-166

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de PawHut Huisdierenbank hondenbank kattenbank zacht rugleuning metalen poten D04-166

De PawHut Huisdierenbank is de perfecte plek voor jouw huisdier om comfortabel te liggen en te slapen. Het moderne design en de zachte kussens zorgen voor een gezellige en exclusieve ervaring. De bank heeft drie leuningen voor extra veiligheid en ondersteuning, waardoor jouw huisdier zich altijd op zijn gemak zal voelen. Het grote platform biedt voldoende ruimte voor huisdieren om te rusten en te spelen. Het stevige stalen frame en de hoge poten zorgen ervoor dat de bank stabiel blijft en van de grond wordt getild. Hierdoor kan jouw huisdier genieten van een comfortabele en ontspannen ervaring. De PawHut Huisdierenbank is geschikt voor de meeste katten en kleine honden. De bank is gemaakt van hoogwaardig Nederlands fluweel, schuimstof en metaal. De afmetingen zijn 64 cm lang, 40 cm breed en 24 cm hoog. De zitting heeft een afmeting van 52 cm lang, 33 cm breed en 11,5 cm hoog. Het kussen heeft een afmeting van 52 cm lang, 34 cm breed en 4 cm hoog. Met een draagvermogen van 12 kg is de PawHut Huisdierenbank perfect voor kleine honden. Montage is vereist, maar alle benodigde materialen en instructies zijn inbegrepen. Verwen jouw huisdier met het allerbeste en geef hem een comfortabele en exclusieve bank met de PawHut Huisdierenbank. Artikelnummer: D04-166.

Veelgestelde vragen over de PawHut Huisdierenbank hondenbank kattenbank zacht rugleuning metalen poten D04-166

De PawHut Huisdierenbank hondenbank kattenbank zacht rugleuning metalen poten D04-166 is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De PawHut Huisdierenbank hondenbank kattenbank zacht rugleuning metalen poten D04-166 is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De PawHut Huisdierenbank hondenbank kattenbank zacht rugleuning metalen poten D04-166 is te koop in het .

De PawHut Huisdierenbank hondenbank kattenbank zacht rugleuning metalen poten D04-166 heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens