1. slaapplek
  2. Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Fuchsia/Aqua 100x70cm

Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Fuchsia/Aqua 100x70cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Fuchsia/Aqua 100x70cm, een slaapplek voor met een lengte van 100 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Fuchsia/Aqua 100x70cm

Kleur

Fuchsia | Aqua | Blauw

Materiaal

Katoen

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Acryl

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Fuchsia/Aqua 100x70cm

De Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Fuchsia/Aqua 100x70cm is de perfecte aanvulling op jouw huisdierenaccessoires. Deze hoes is speciaal ontworpen om je hondenkussen te beschermen en tegelijkertijd een vrolijke en kleurrijke uitstraling te geven aan je interieur. Met deze losse hoes kun je je Lex en Max hondenkussen behandelen als je eigen dekbed. Het biedt niet alleen comfort en warmte voor je trouwe viervoeter, maar maakt ook het onderhoud een fluitje van een cent. Je kunt de hoes eenvoudig verwijderen en in de wasmachine wassen, terwijl er al een schone en frisse hoes om het kussen zit. Dit betekent dat je altijd een hygiënische en comfortabele slaapplek kunt bieden voor je geliefde huisdier, zonder dat je lang hoeft te wachten op het drogen van de hoes. De Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Fuchsia/Aqua 100x70cm is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurig gebruik garanderen. De levendige kleuren van fuchsia en aqua geven een speelse en levendige uitstraling aan elke ruimte. De hoes heeft een afmeting van 100x70cm en past perfect om je rechthoekige hondenkussen. Geef je huisdier het comfort en de stijl die ze verdienen met deze prachtige en praktische hoes.

Veelgestelde vragen over de Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Fuchsia/Aqua 100x70cm

De Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Fuchsia/Aqua 100x70cm is maat , geschikt voor en meet 100 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Fuchsia/Aqua 100x70cm is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit Acryl.

De Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Fuchsia/Aqua 100x70cm is te koop in het Fuchsia | Aqua | Blauw.

De Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Fuchsia/Aqua 100x70cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens