1. slaapplek
  2. Scruffs Expedition Box Bed Hondenmand Water- en Vuilafstotend in en in S/M/L/XL Kleur: Maat: Extra Large

Scruffs Expedition Box Bed Hondenmand Water- en Vuilafstotend in en in S/M/L/XL Kleur: Maat: Extra Large

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Scruffs Expedition Box Bed Hondenmand Water- en Vuilafstotend in en in S/M/L/XL Kleur: Maat: Extra Large, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 70 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Scruffs Expedition Box Bed Hondenmand Water- en Vuilafstotend in en in S/M/L/XL Kleur: Maat: Extra Large

Kleur

Multi

Materiaal

Polyester

Maat

XL

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Scruffs Expedition Box Bed Hondenmand Water- en Vuilafstotend in en in S/M/L/XL Kleur: Maat: Extra Large

De Scruffs Expedition Box Bed Hondenmand is de perfecte slaapplek voor avontuurlijke honden die van het buitenleven houden. Of het nu gaat om een strandwandeling of rennen over modderige bospaden, deze hondenmand is ontworpen om vuil- en waterafstotend te zijn. Met een robuuste hoes gemaakt van een duurzame, zware 600-denier stof, is deze mand bestand tegen de ruigste omstandigheden. Wat deze hondenmand echt uniek maakt, is de 100% waterafstotende stof aan de binnenkant. Dit zorgt ervoor dat er geen water naar binnen kan dringen, zelfs niet als je harige vriend net door een modderplas heeft gerend! Daarnaast is de antislipbodem van de mand ook bekleed met hetzelfde waterafstotende materiaal, waardoor de mand stevig op zijn plek blijft staan, zelfs als je hond zich uitrekt en omdraait tijdens het slapen. De Scruffs Expedition Box Bed Hondenmand is verkrijgbaar in een stijlvolle grijze en bruine kleur en is beschikbaar in verschillende maten, waaronder Extra Large. Met deze mand geef je jouw trouwe viervoeter niet alleen een comfortabele slaapplek, maar ook een beschermde en duurzame plek om te rusten na een dag vol avontuur.

Veelgestelde vragen over de Scruffs Expedition Box Bed Hondenmand Water- en Vuilafstotend in en in S/M/L/XL Kleur: Maat: Extra Large

De Scruffs Expedition Box Bed Hondenmand Water- en Vuilafstotend in en in S/M/L/XL Kleur: Maat: Extra Large is maat XL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 70 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Scruffs Expedition Box Bed Hondenmand Water- en Vuilafstotend in en in S/M/L/XL Kleur: Maat: Extra Large is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Scruffs Expedition Box Bed Hondenmand Water- en Vuilafstotend in en in S/M/L/XL Kleur: Maat: Extra Large is te koop in het Multi.

De Scruffs Expedition Box Bed Hondenmand Water- en Vuilafstotend in en in S/M/L/XL Kleur: Maat: Extra Large heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens