1. slaapplek
  2. Wooff Matras Korrelkussen Agavegroen Hondenmatras 75x55x15 cm

Wooff Matras Korrelkussen Agavegroen Hondenmatras 75x55x15 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Wooff Matras Korrelkussen Agavegroen Hondenmatras 75x55x15 cm, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Wooff Matras Korrelkussen Agavegroen Hondenmatras 75x55x15 cm

Kleur

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Wooff Matras Korrelkussen Agavegroen Hondenmatras 75x55x15 cm

Het Wooff Matras Korrelkussen in de prachtige kleur Agavegroen is speciaal ontworpen om jouw trouwe viervoeter het ultieme comfort te bieden. Met zijn afmetingen van 75x55x15 cm is dit hondenmatras perfect geschikt voor middelgrote honden. Het kussen is gevuld met hoogwaardige korrels die zorgen voor een optimale ondersteuning en ontspanning voor je harige vriend. Dit Korrelkussen is niet alleen een comfortabel rustplekje voor je hond, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. De zachte en duurzame Agavegroene hoes is gemaakt van hoogwaardige stof die gemakkelijk te reinigen is. Dankzij de rits aan de zijkant van het kussen, kan de hoes eenvoudig worden verwijderd en gewassen, zodat je hond altijd kan genieten van een schone en frisse slaapplek. Het Wooff Matras Korrelkussen Agavegroen Hondenmatras is niet zomaar een kussen, het is een luxe en functioneel accessoire dat je trouwe metgezel verdient. Laat je hond genieten van ultiem comfort en geef hem een eigen plekje in huis waar hij heerlijk kan ontspannen en tot rust kan komen. Met dit Korrelkussen geef je jouw harige vriend de beste nachtrust en een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Veelgestelde vragen over de Wooff Matras Korrelkussen Agavegroen Hondenmatras 75x55x15 cm

De Wooff Matras Korrelkussen Agavegroen Hondenmatras 75x55x15 cm is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De Wooff Matras Korrelkussen Agavegroen Hondenmatras 75x55x15 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De Wooff Matras Korrelkussen Agavegroen Hondenmatras 75x55x15 cm is te koop in het .

De Wooff Matras Korrelkussen Agavegroen Hondenmatras 75x55x15 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens