1. slaapplek
  2. Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat L: 85x55cm

Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat L: 85x55cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat L: 85x55cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 85 cm en breedte van 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat L: 85x55cm

Kleur

blauw

Materiaal

Stof

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat L: 85x55cm

Het Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen is een must-have voor alle hondenbezitters die op zoek zijn naar een duurzaam en waterbestendig kussen voor hun trouwe viervoeter. Dit kussen is niet alleen stevig en waterafstotend, maar ook gemakkelijk in onderhoud. Dankzij de hoogwaardige materialen en het vakmanschap blijft het kussen er als nieuw uitzien, zelfs na vele wasbeurten. Dit Waterproof Bench Kussen is niet alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, maar ook ideaal voor buitengebruik. Of je nu in de regen wandelt, naar het strand gaat of gewoon een dagje in de tuin doorbrengt, dit kussen is de perfecte metgezel voor je hond. Het is volledig waterafstotend en kan gemakkelijk worden afgeveegd of afgespoeld voor een snelle reiniging. Hierdoor blijft het kussen altijd fris en hygiënisch, zelfs onder natte of vuile omstandigheden. Het Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen is verkrijgbaar in maat L met afmetingen van 85x55cm. Deze maat is perfect voor middelgrote tot grote hondenrassen en past ook perfect in de draadkooien van Jack and Vanilla. Geef je trouwe metgezel het comfort en de bescherming die hij verdient met dit hoogwaardige, waterdichte kussen. Of het nu binnen of buiten is, dit kussen zorgt voor een perfecte rustplaats voor je hond, ongeacht de omstandigheden.

Veelgestelde vragen over de Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat L: 85x55cm

De Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat L: 85x55cm is maat L, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 85 cm lengte en 50 tot 60 cm breedte.

De Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat L: 85x55cm is gemaakt van Stof. De vulling bestaat uit .

De Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat L: 85x55cm is te koop in het blauw.

De Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat L: 85x55cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens