1. slaapplek
  2. Beeztees Puppy Shaggy Hondenkussen - 60x46x5 cm

Beeztees Puppy Shaggy Hondenkussen - 60x46x5 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Beeztees Puppy Shaggy Hondenkussen - 60x46x5 cm, een slaapplek voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) met een lengte van 60 cm en breedte van 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Beeztees Puppy Shaggy Hondenkussen - 60x46x5 cm

Kleur

Wit

Materiaal

Polyester

Maat

One size

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Schuim

Vorm

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Beeztees Puppy Shaggy Hondenkussen - 60x46x5 cm

Het Beeztees Puppy Shaggy Hondenkussen is de perfecte ligplek voor jouw jonge hond. Dit zachte vloerkussen is gemaakt van pluche materiaal en heeft de vorm van een schattig slapend schaapje. Hiermee dient Shaggy als een voorbeeld voor jouw puppy! Op dit comfortabele kussen kan jouw pup heerlijk wegdromen. Het handige is dat het kussen niet veel ruimte inneemt en overal neergelegd kan worden. Zo kan je Shaggy altijd in de buurt van jouw pup plaatsen, zodat hij nooit alleen hoeft te zijn. Het Beeztees Puppy Shaggy Hondenkussen is gemaakt van zacht pluche materiaal, waardoor het extra comfortabel is voor jouw pup. Het kussen is ook gemakkelijk te verplaatsen, zodat je het altijd kunt aanpassen aan de behoeften van jouw hond. De afmetingen van het kussen zijn 60x46x5 cm, waardoor het groot genoeg is voor jouw groeiende pup. Met dit Shaggy hondenkussen geef je jouw puppy een plek waar hij zich veilig en comfortabel kan voelen, terwijl hij geniet van zijn dutjes en slaaptijd.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Puppy Shaggy Hondenkussen - 60x46x5 cm

De Beeztees Puppy Shaggy Hondenkussen - 60x46x5 cm is maat One size, geschikt voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) en meet 60 cm lengte en 40 tot 50 cm breedte.

De Beeztees Puppy Shaggy Hondenkussen - 60x46x5 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Schuim.

De Beeztees Puppy Shaggy Hondenkussen - 60x46x5 cm is te koop in het Wit.

De Beeztees Puppy Shaggy Hondenkussen - 60x46x5 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens