1. slaapplek
  2. Topmast Hondenmand Velours Comfort Line - Maat XL 95 x 70 x 22 cm Hondenbed Hondenkussen

Topmast Hondenmand Velours Comfort Line - Maat XL 95 x 70 x 22 cm Hondenbed Hondenkussen

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Topmast Hondenmand Velours Comfort Line - Maat XL 95 x 70 x 22 cm Hondenbed Hondenkussen, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 95 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Topmast Hondenmand Velours Comfort Line - Maat XL 95 x 70 x 22 cm Hondenbed Hondenkussen

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof

Maat

XL

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Fiber

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas, Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Topmast Hondenmand Velours Comfort Line - Maat XL 95 x 70 x 22 cm Hondenbed Hondenkussen

De Topmast Hondenmand Velours Comfort Line in maat XL is het ultieme hondenbed voor jouw trouwe metgezel. Met een afmeting van 95 x 70 x 22 cm biedt deze mand een ruime en comfortabele slaapplek voor jouw hond of kat. De fluwelen stof met zachte textuur zorgt voor een luxueuze uitstraling en een heerlijk zachte plek om te rusten. Het unieke ontwerp van de hondenmand zorgt ervoor dat jouw huisdier stressvrij kan genieten van zijn welverdiende rust. De dikke binnenbekleding en het zachte slaapoppervlak bieden optimale bescherming en ondersteuning voor het lichaam van jouw viervoeter. Geen harde en koude vloeren meer, want deze mand biedt de nodige isolatie en voorkomt dat jouw hond het koud krijgt. Naast het comfortabele aspect van deze hondenmand, is ook gedacht aan de duurzaamheid. De mand is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gemakkelijk schoon te maken. De XL-maat is perfect voor grotere hondenrassen, maar kan ook dienen als een gezellige slaapplek voor meerdere kleine huisdieren. Geef jouw harige vriend het beste van het beste met de Topmast Hondenmand Velours Comfort Line in maat XL!

Veelgestelde vragen over de Topmast Hondenmand Velours Comfort Line - Maat XL 95 x 70 x 22 cm Hondenbed Hondenkussen

De Topmast Hondenmand Velours Comfort Line - Maat XL 95 x 70 x 22 cm Hondenbed Hondenkussen is maat XL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 95 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Topmast Hondenmand Velours Comfort Line - Maat XL 95 x 70 x 22 cm Hondenbed Hondenkussen is gemaakt van Stof. De vulling bestaat uit Fiber.

De Topmast Hondenmand Velours Comfort Line - Maat XL 95 x 70 x 22 cm Hondenbed Hondenkussen is te koop in het Zwart.

De Topmast Hondenmand Velours Comfort Line - Maat XL 95 x 70 x 22 cm Hondenbed Hondenkussen heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas, Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens