1. slaapplek
  2. PawHut Hondenbank hondensofa katten honden berkenhout modern lichtgroen D04-167

PawHut Hondenbank hondensofa katten honden berkenhout modern lichtgroen D04-167

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PawHut Hondenbank hondensofa katten honden berkenhout modern lichtgroen D04-167, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PawHut Hondenbank hondensofa katten honden berkenhout modern lichtgroen D04-167

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de PawHut Hondenbank hondensofa katten honden berkenhout modern lichtgroen D04-167

Liggen en slapen op de bank moet heel comfortabel en aangenaam zijn, dus waarom zou je huisdier niet hetzelfde plezier ervaren? Deze moderne hondenbank van PawHut biedt jouw huisdier een comfortabele en exclusieve rustplek. De bank is voorzien van zachte kussens, rugleuningen en armleuningen aan beide zijden, waardoor een driehoekige rand ontstaat die je huisdier een comfortabele en veilige plek biedt om te rusten. Deze hondenbank heeft een modern design en is een geweldige aanvulling op je interieur. Het klassieke design met drie leuningen zorgt voor extra ondersteuning en het grote armleuningdesign biedt huisdieren een platform om te rusten en te spelen. De bank heeft vier poten om hem stabiel te houden en van de grond te tillen. Hij is geschikt voor de meeste katten en middelgrote honden. De hondenbank is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waaronder Hollands fluweel, schuimstof en berkenhout. De afmetingen van de bank zijn 86 cm lang, 55 cm breed en 33 cm hoog. De zitting heeft een afmeting van 68 cm lang, 49 cm breed en 19 cm hoog. Het kussen meet 68 cm lang, 46 cm breed en 6 cm hoog. De poten hebben een hoogte van 10 cm. De bank heeft een draagvermogen van 22,5 kg en vereist enige montage. Bestel nu deze comfortabele en stijlvolle PawHut hondenbank met artikelnaam D04-167GY en geef je huisd.

Veelgestelde vragen over de PawHut Hondenbank hondensofa katten honden berkenhout modern lichtgroen D04-167

De PawHut Hondenbank hondensofa katten honden berkenhout modern lichtgroen D04-167 is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De PawHut Hondenbank hondensofa katten honden berkenhout modern lichtgroen D04-167 is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De PawHut Hondenbank hondensofa katten honden berkenhout modern lichtgroen D04-167 is te koop in het .

De PawHut Hondenbank hondensofa katten honden berkenhout modern lichtgroen D04-167 heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens