1. slaapplek
  2. CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 60 x 40 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 60 x 40 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 60 x 40 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank, een slaapplek voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) met een lengte van 60 cm en breedte van 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 60 x 40 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

Kleur

Grijs | Zwart

Materiaal

Polyester

Maat

S

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Traagschuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek | Handwas | Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 60 x 40 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

Dit CozySense orthopedisch hondenkussen is ontworpen met het welzijn van jouw harige vriend in gedachten. Het kussen heeft een afmeting van 60 x 40 cm, wat perfect is voor kleine tot middelgrote honden. Je kunt het ook gebruiken als benchkussen of als extra comfortabele toevoeging aan de hondenbank. Het kussen is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en duurzaam zijn, zodat jouw hond zich helemaal kan ontspannen. De orthopedische eigenschappen van dit kussen zorgen ervoor dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld over de gewrichten en botten van jouw hond, waardoor pijn en stijfheid worden verminderd. Dit is vooral belangrijk voor oudere honden of honden met gewrichtsproblemen. Daarnaast is het CozySense hondenkussen gemakkelijk schoon te maken. Het heeft een afneembare hoes die in de wasmachine kan worden gewassen, zodat je het kussen altijd fris en schoon kunt houden. Geef jouw trouwe viervoeter het comfort dat hij verdient met dit orthopedische hondenkussen. Hij zal je er zeker dankbaar voor zijn!

Veelgestelde vragen over de CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 60 x 40 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

De CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 60 x 40 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank is maat S, geschikt voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) en meet 60 cm lengte en 40 tot 50 cm breedte.

De CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 60 x 40 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Traagschuim.

De CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 60 x 40 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank is te koop in het Grijs | Zwart.

De CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 60 x 40 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Afnemen met een natte doek | Handwas | Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens