1. slaapplek
  2. Lovely Nights vetbed 2 paw blue 50x40 (gebiesd)

Lovely Nights vetbed 2 paw blue 50x40 (gebiesd)

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lovely Nights vetbed 2 paw blue 50x40 (gebiesd), een slaapplek voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) met een lengte van 40 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lovely Nights vetbed 2 paw blue 50x40 (gebiesd)

Kleur

blauw | grijs | wit

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lovely Nights vetbed 2 paw blue 50x40 (gebiesd)

Het Lovely Nights vetbed 2 paw blue is een absolute must-have voor jouw huisdier! Dit zachte en comfortabele vetbed is perfect voor een goede nachtrust. Het heeft een prachtige blauwe kleur met schattige grijze en witte pootjes, waardoor het een speelse uitstraling heeft. Daarnaast is het vetbed ook nog eens afgewerkt met een stijlvolle blauwe bies, waardoor het er extra mooi uitziet. Dit vetbed is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Acryl & Polyester, waardoor het duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Het is verkrijgbaar in diverse maten, zodat je het perfecte vetbed kunt vinden voor jouw huisdier. Of je nu een klein hondje, een kat of een konijn hebt, er is altijd een geschikte maat beschikbaar. Om het Lovely Nights vetbed 2 paw blue schoon en fris te houden, kun je het gemakkelijk met de hand wassen. Zo blijft het vetbed altijd hygiënisch en comfortabel voor jouw huisdier. Geef jouw trouwe viervoeter of pluizige vriendje de beste nachtrust met dit geweldige vetbed!

Veelgestelde vragen over de Lovely Nights vetbed 2 paw blue 50x40 (gebiesd)

De Lovely Nights vetbed 2 paw blue 50x40 (gebiesd) is maat , geschikt voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) en meet 40 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Lovely Nights vetbed 2 paw blue 50x40 (gebiesd) is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Lovely Nights vetbed 2 paw blue 50x40 (gebiesd) is te koop in het blauw | grijs | wit.

De Lovely Nights vetbed 2 paw blue 50x40 (gebiesd) heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens