1. slaapplek
  2. District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten Om te krabben, klimmen en slapen Inclusief Catnip balletjes

District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten Om te krabben, klimmen en slapen Inclusief Catnip balletjes

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten Om te krabben, klimmen en slapen Inclusief Catnip balletjes, een slaapplek voor met een lengte van 44 cm en breedte van 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten Om te krabben, klimmen en slapen Inclusief Catnip balletjes

Kleur

Multi

Materiaal

Karton

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Omschrijving van de District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten Om te krabben, klimmen en slapen Inclusief Catnip balletjes

Dit unieke District 70 BUNKER kartonnen huis is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van jouw geliefde kat. Gemaakt van stevig karton, biedt dit huis een ideale plek voor jouw kat om te krabben, klimmen en slapen. Het huis is voorzien van meerdere ingangen en openingen, waardoor jouw kat zich kan verstoppen en zich veilig kan voelen. Naast het bieden van een comfortabele rustplek, is dit kartonnen kattenhuis ook uitgerust met Catnip balletjes. Deze balletjes zullen ongetwijfeld de nieuwsgierigheid van jouw kat prikkelen en zorgen voor extra speelplezier. Je kat zal zich urenlang kunnen vermaken met het jagen op de balletjes en het verkennen van dit speelse kattenhuis. Met zijn moderne en minimalistische design past de District 70 BUNKER perfect in elk interieur. Het kartonnen materiaal is duurzaam en milieuvriendelijk, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van dit stijlvolle en functionele kattenhuis. Geef jouw kat de ultieme speel- en rustplek met de District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten.

Veelgestelde vragen over de District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten Om te krabben, klimmen en slapen Inclusief Catnip balletjes

De District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten Om te krabben, klimmen en slapen Inclusief Catnip balletjes is maat , geschikt voor en meet 44 cm lengte en 40 tot 50 cm breedte.

De District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten Om te krabben, klimmen en slapen Inclusief Catnip balletjes is gemaakt van Karton. De vulling bestaat uit .

De District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten Om te krabben, klimmen en slapen Inclusief Catnip balletjes is te koop in het Multi.

De District 70 BUNKER kartonnen huis voor katten Om te krabben, klimmen en slapen Inclusief Catnip balletjes heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens