1. slaapplek
  2. CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 75 x 45 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 75 x 45 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 75 x 45 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 75 cm en breedte van 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 75 x 45 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

Kleur

Grijs | Zwart

Materiaal

Polyester

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Traagschuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek | Handwas | Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 75 x 45 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

Dit CozySense orthopedisch hondenkussen is niet alleen geschikt als gewoon hondenkussen, maar kan ook worden gebruikt als benchkussen of als een extra comfortabele toevoeging aan de hondenbank. Het kussen heeft een afmeting van 75 x 45 cm, wat perfect is voor middelgrote hondenrassen. Dankzij de hoogwaardige materialen en het ergonomische ontwerp biedt dit hondenkussen optimale ondersteuning aan de gewrichten en botten van jouw trouwe viervoeter. Het kussen is voorzien van een orthopedische vulling die de druk gelijkmatig verdeelt en de wervelkolom in een natuurlijke positie houdt. Dit helpt om pijn en stijfheid bij jouw hond te verminderen, vooral bij oudere honden of honden met gewrichtsproblemen. Daarnaast zorgt het CozySense orthopedisch hondenkussen voor ultiem comfort. Het kussen is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal dat gemakkelijk te reinigen is. Jouw hond zal zich heerlijk kunnen ontspannen en genieten van een goede nachtrust of een dutje overdag. Het kussen past perfect in een hondenbench of op de hondenbank, waardoor jouw huisdier altijd een comfortabele plek heeft om te rusten. Geef jouw hond het beste met dit CozySense orthopedisch hondenkussen. Het biedt niet alleen optimale ondersteuning en comfort, maar heeft ook een stijlvol ontwerp dat past bij elk interieur. Jouw trouwe viervoeter verdient alleen het allerbeste, dus geef hem of haar dit geweld.

Veelgestelde vragen over de CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 75 x 45 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

De CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 75 x 45 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank is maat M, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 75 cm lengte en 40 tot 50 cm breedte.

De CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 75 x 45 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Traagschuim.

De CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 75 x 45 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank is te koop in het Grijs | Zwart.

De CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 75 x 45 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Afnemen met een natte doek | Handwas | Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens