1. slaapplek
  2. Beeztees Ketting voor Fietsmand Hond 50 x 20 cm

Beeztees Ketting voor Fietsmand Hond 50 x 20 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Beeztees Ketting voor Fietsmand Hond 50 x 20 cm, een slaapplek voor met een lengte van 50 cm en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Beeztees Ketting voor Fietsmand Hond 50 x 20 cm

Kleur

grijs

Materiaal

Metaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Beeztees Ketting voor Fietsmand Hond 50 x 20 cm

Met de Beeztees Ketting voor de fietsmand kun je nu nog veiliger en comfortabeler een fietstocht maken met je trouwe viervoeter. Deze handige ketting zorgt ervoor dat je hond stevig vastzit in de fietsmand en niet per ongeluk kan ontsnappen. Zeg maar dag tegen de zorgen en geniet van ontspannen ritjes met je hond aan je zijde. Deze Beeztees ketting is speciaal ontworpen voor de fietsmand en biedt maximale veiligheid en bescherming voor je hond. Dankzij de stevige constructie en hoogwaardige materialen kun je erop vertrouwen dat je hond comfortabel en veilig blijft tijdens elke rit. De ketting heeft een afmeting van 50x20 cm, waardoor hij geschikt is voor verschillende formaten fietsmanden. Geniet van heerlijke fietstochten met je trouwe metgezel en wees gerust, wetende dat je hond veilig vastzit in de fietsmand. Met de Beeztees Ketting voor de fietsmand creëer je een veilige en plezierige ervaring voor zowel jou als je hond. Waar wacht je nog op? Ga eropuit en beleef samen met je hond de mooiste avonturen op de fiets!

Veelgestelde vragen over de Beeztees Ketting voor Fietsmand Hond 50 x 20 cm

De Beeztees Ketting voor Fietsmand Hond 50 x 20 cm is maat , geschikt voor en meet 50 cm lengte en breedte.

De Beeztees Ketting voor Fietsmand Hond 50 x 20 cm is gemaakt van Metaal. De vulling bestaat uit .

De Beeztees Ketting voor Fietsmand Hond 50 x 20 cm is te koop in het grijs.

De Beeztees Ketting voor Fietsmand Hond 50 x 20 cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens