1. slaapplek
  2. Dierenkussen Print Voor hond of kat 70 x 100 cm Water- en vuilafstotend

Dierenkussen Print Voor hond of kat 70 x 100 cm Water- en vuilafstotend

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Dierenkussen Print Voor hond of kat 70 x 100 cm Water- en vuilafstotend, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 100 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Dierenkussen Print Voor hond of kat 70 x 100 cm Water- en vuilafstotend

Kleur

ZWART

Materiaal

Polyester

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Dierenkussen Print Voor hond of kat 70 x 100 cm Water- en vuilafstotend

Dit water- en vuilafstotende dierenkussen is perfect voor jouw trouwe viervoeter! Met een afmeting van 70 x 100 cm biedt dit kussen voldoende ruimte voor jouw hond of kat om lekker uit te rusten na een lange wandeling of gewoon voor een ontspannen dutje. Dankzij de speciale stof blijft het kussen langdurig schoon en fris. Geen zorgen meer over modderige pootafdrukken of vlekken, want dit kussen is bestand tegen water en vuil. Het is de ideale ligplek voor elke dierenvriend die zijn huisdier een comfortabele rustplaats gunt. Naast het praktische aspect is dit dierenkussen ook nog eens een leuke toevoeging aan je woonkamer of tuin. Kies uit verschillende vrolijke prints die perfect passen bij jouw interieur of buitenruimte. Laat je huisdier genieten van ultiem comfort en geef jezelf een stijlvolle aanvulling op je inrichting.

Veelgestelde vragen over de Dierenkussen Print Voor hond of kat 70 x 100 cm Water- en vuilafstotend

De Dierenkussen Print Voor hond of kat 70 x 100 cm Water- en vuilafstotend is maat L, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 100 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Dierenkussen Print Voor hond of kat 70 x 100 cm Water- en vuilafstotend is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Dierenkussen Print Voor hond of kat 70 x 100 cm Water- en vuilafstotend is te koop in het ZWART.

De Dierenkussen Print Voor hond of kat 70 x 100 cm Water- en vuilafstotend heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens