1. slaapplek
  2. Pop-up dierentent Tent Pop-up Tent Hond Kat Huisdier

Pop-up dierentent Tent Pop-up Tent Hond Kat Huisdier

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Pop-up dierentent Tent Pop-up Tent Hond Kat Huisdier, een slaapplek voor met een lengte van 36 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Pop-up dierentent Tent Pop-up Tent Hond Kat Huisdier

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Omschrijving van de Pop-up dierentent Tent Pop-up Tent Hond Kat Huisdier

De Pop-up dierentent Tent Pop-up Tent Hond Kat Huisdier is de perfecte plek voor uw huisdier om te ontspannen en te spelen. Deze tent is speciaal ontworpen voor katten en kleinere honden en biedt hen een veilige en comfortabele ruimte om in te rusten. Deze tent is zeer eenvoudig op te zetten en op te vouwen, waardoor het ideaal is voor gebruik thuis of onderweg. Met een oprolbare in- en uitgang aan de voorkant is het voor uw huisdier eenvoudig om naar binnen en buiten te gaan. De opening aan de voorkant heeft een afmeting van ongeveer 18 cm x 16 cm (B x H), waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor uw huisdier. De tent is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen en bijten, zodat het lang meegaat. Bovendien is de tent gemakkelijk schoon te maken, waardoor het hygiënisch blijft voor uw huisdier. De tent heeft een speels ontwerp dat de nieuwsgierigheid van uw huisdier zal prikkelen en hen zal aanmoedigen om te verkennen en te spelen. Creëer een gezellige en veilige plek voor uw huisdier met de Pop-up dierentent Tent Pop-up Tent Hond Kat Huisdier. Of u nu thuis bent of onderweg, uw huisdier zal dol zijn op deze comfortabele en stijlvolle tent.

Veelgestelde vragen over de Pop-up dierentent Tent Pop-up Tent Hond Kat Huisdier

De Pop-up dierentent Tent Pop-up Tent Hond Kat Huisdier is maat , geschikt voor en meet 36 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Pop-up dierentent Tent Pop-up Tent Hond Kat Huisdier is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De Pop-up dierentent Tent Pop-up Tent Hond Kat Huisdier is te koop in het Zwart.

De Pop-up dierentent Tent Pop-up Tent Hond Kat Huisdier heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens