1. slaapplek
  2. Honden Tent Tipi Mand Kat Katten

Honden Tent Tipi Mand Kat Katten

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Honden Tent Tipi Mand Kat Katten, een slaapplek voor met een lengte van 55 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Honden Tent Tipi Mand Kat Katten

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Honden Tent Tipi Mand Kat Katten

Deze prachtige honden tent tipi mand is het ultieme rustplekje voor jouw harige metgezel. Met zijn unieke en stijlvolle design voegt deze mand niet alleen een vleugje speelsheid toe aan jouw interieur, maar biedt het ook een veilige en knusse plek voor jouw trouwe viervoeter. Of het nu gaat om een kleine hond of een kat, deze mand is perfect geschikt voor alle huisdieren die verlangen naar een beetje beschutting en warmte. De honden tent tipi mand is met veel liefde en zorg ontworpen met hoogwaardige materialen. Het stevige canvas doek zorgt voor een duurzaamheid die lang meegaat, terwijl het zachte kussen aan de binnenkant een ultiem comfort biedt voor jouw geliefde huisdier. De mand is eenvoudig op te zetten en af te breken, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is tijdens reizen of uitstapjes. Daarnaast is de tent voorzien van een handig raampje, waardoor jouw trouwe metgezel naar buiten kan kijken terwijl hij geniet van zijn eigen gezellige hoekje. Gun jouw hond of kat een eigen plekje waarin ze zich veilig en geborgen voelen. Met deze honden tent tipi mand geef je niet alleen een comfortabele rustplaats aan jouw huisdier, maar voeg je ook een prachtig designelement toe aan jouw interieur. Kies voor kwaliteit en stijl met deze unieke mand die perfect is voor kleine honden en katten.

Veelgestelde vragen over de Honden Tent Tipi Mand Kat Katten

De Honden Tent Tipi Mand Kat Katten is maat , geschikt voor en meet 55 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Honden Tent Tipi Mand Kat Katten is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Honden Tent Tipi Mand Kat Katten is te koop in het .

De Honden Tent Tipi Mand Kat Katten heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens