1. slaapplek
  2. Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat S: 66x50 cm

Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat S: 66x50 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat S: 66x50 cm, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 66 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat S: 66x50 cm

Kleur

blauw

Materiaal

Nylon

Maat

S

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat S: 66x50 cm

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble in maat S is de perfecte oplossing om uw harige vriend koel te houden tijdens de warme zomerdagen. Gevuld met verfrissende gel, zorgt dit kussen voor ultiem comfort en verkoeling voor uw hond. Zodra uw trouwe metgezel op het kussen gaat liggen, wordt de gel geactiveerd door de druk van zijn lichaamsgewicht, waardoor directe verkoeling ontstaat. Deze speciale koelmat is ideaal voor honden met een natte vacht, omdat de nylon hoes eenvoudig te reinigen is. Geen gedoe meer met vieze vlekken of nare geurtjes, want deze hoes kan gemakkelijk worden afgeveegd of in de wasmachine worden gewassen. Het is belangrijk om het koelkussen altijd goed te laten drogen voordat u het opbergt, zodat de gel zijn verkoelende eigenschappen behoudt. Gun uw trouwe viervoeter het ultieme comfort tijdens de warme zomerdagen met het Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble in maat S. Laat hem genieten van een verfrissende rustplek en voorkom oververhitting. Dit kussen is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol met zijn bubbelontwerp. Voeg een vleugje verkoeling toe aan het leven van uw hond en bestel vandaag nog dit geweldige koelkussen!

Veelgestelde vragen over de Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat S: 66x50 cm

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat S: 66x50 cm is maat S, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 66 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat S: 66x50 cm is gemaakt van Nylon. De vulling bestaat uit .

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat S: 66x50 cm is te koop in het blauw.

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat S: 66x50 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens