1. slaapplek
  2. Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Honinggeel

Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Honinggeel

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Honinggeel, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 70 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Honinggeel

Kleur

Geel

Materiaal

Katoen

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Honinggeel

Het Lex en Max hondenkussen "Tivoli" rechthoek 100x70cm is een prachtig en eenvoudig ontwerp. Het is niet nodig om een mand of bak te hebben voor dit model. Het hondenkussen kan direct op de grond worden geplaatst en zal dienen als een heerlijke loungeplek voor uw koninklijke huisdier. Het kussen is gemaakt van 100% kwaliteitskatoen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is soepel en zacht, en kan aan beide zijden worden gebruikt, omdat er geen specifieke onder- of bovenkant is. De totale afmeting van de hoes is ongeveer 100x70cm en is afgewerkt met een kleine flap. Deze gangbare afmeting maakt het hondenkussen geschikt voor veel hondenrassen. De hoes heeft een grote rits aan de lange kant, zodat de meegeleverde wasbare vulling eenvoudig eruit gehaald kan worden. De hoes kan binnenstebuiten gewassen worden op 30°C. Houd er rekening mee dat de opgegeven afmeting van de hoes is en het gevulde hondenkussen iets kleiner kan uitvallen. Dit hondenkussen is ideaal voor op de grond en is ook geschikt voor alle Lex en Max divans maat 2. De vulling van het kussen is gemaakt van het materiaal "Basic Filler".

Veelgestelde vragen over de Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Honinggeel

De Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Honinggeel is maat M, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 70 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Honinggeel is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit Polyester.

De Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Honinggeel is te koop in het Geel.

De Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Honinggeel heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens