1. slaapplek
  2. Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 55x76cm

Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 55x76cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 55x76cm, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 55x76cm

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 55x76cm

Het Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 55x76cm is de perfecte keuze voor jouw harige vriend. Dit comfortabele en wasbare hondenkussen biedt niet alleen een gezellige plek voor je hond om te rusten, maar ook een duurzame oplossing voor onderweg en thuis. De bodem van het kussen is extra verstevigd, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen het dagelijkse gebruik van je energieke viervoeter. Met een dikte van ongeveer 5 cm biedt dit hondenkussen optimale ondersteuning en comfort voor je hond. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw trouwe metgezel. Of je nu een kleine, middelgrote, grote of zelfs extra grote hond hebt, er is een maat beschikbaar die bij de behoeften van jouw huisdier past. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een speciale aanbieding voor jou! Koop er 3 en ontvang er 4! Dit betekent dat je een extra kussen krijgt om te gebruiken als reserve of om cadeau te doen aan een andere hondenliefhebber. Dus waar wacht je nog op? Geef je harige vriend het comfort en de rust die hij verdient met het Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 55x76cm.

Veelgestelde vragen over de Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 55x76cm

De Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 55x76cm is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 55x76cm is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 55x76cm is te koop in het .

De Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 55x76cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens