1. slaapplek
  2. Duvo+ Sonny Classic Kleur: donkerblauw, Maat: S: 65x46x21

Duvo+ Sonny Classic Kleur: donkerblauw, Maat: S: 65x46x21

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Duvo+ Sonny Classic Kleur: donkerblauw, Maat: S: 65x46x21, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 0 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Duvo+ Sonny Classic Kleur: donkerblauw, Maat: S: 65x46x21

Kleur

Blauw

Materiaal

Kunststof

Maat

S

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Duvo+ Sonny Classic Kleur: donkerblauw, Maat: S: 65x46x21

De Duvo+ Sonny Classic is de perfecte keuze voor baasjes die hun harige vriendjes het beste gunnen. Deze hondemand is niet alleen prachtig ontworpen, maar biedt ook ultiem comfort aan uw hond. De donkerblauwe kleur geeft een stijlvolle uitstraling aan elke ruimte in uw huis. De Sonny Classic is speciaal ontworpen met een geperforeerde bodem, waardoor er een optimale ventilatie ontstaat. Dit zorgt ervoor dat uw hond altijd frisse lucht krijgt, zelfs tijdens warme zomerdagen. Bovendien zorgt de geperforeerde bodem voor extra comfort, omdat het de druk op de gewrichten van uw hond verlicht. Met een afmeting van 65x46x21 is deze hondemand ideaal voor kleine rassen en puppy's. Het biedt voldoende ruimte voor uw hond om zich uit te strekken en te ontspannen. De Duvo+ Sonny Classic is niet alleen een praktisch en comfortabel hondenmeubel, maar ook een elegante toevoeging aan uw interieur. Geef uw trouwe viervoeter het beste van beide werelden met deze geweldige hondemand.

Veelgestelde vragen over de Duvo+ Sonny Classic Kleur: donkerblauw, Maat: S: 65x46x21

De Duvo+ Sonny Classic Kleur: donkerblauw, Maat: S: 65x46x21 is maat S, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 0 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Duvo+ Sonny Classic Kleur: donkerblauw, Maat: S: 65x46x21 is gemaakt van Kunststof. De vulling bestaat uit .

De Duvo+ Sonny Classic Kleur: donkerblauw, Maat: S: 65x46x21 is te koop in het Blauw.

De Duvo+ Sonny Classic Kleur: donkerblauw, Maat: S: 65x46x21 heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens