1. slaapplek
  2. Boony Ligkussen Orthopedisch Highland Graphite 70 x 50 cm

Boony Ligkussen Orthopedisch Highland Graphite 70 x 50 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Boony Ligkussen Orthopedisch Highland Graphite 70 x 50 cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 70 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Boony Ligkussen Orthopedisch Highland Graphite 70 x 50 cm

Kleur

graphite

Materiaal

Traagschuim

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Traagschuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Boony Ligkussen Orthopedisch Highland Graphite 70 x 50 cm

Het Boony Ligkussen Orthopedisch Highland Graphite 70 x 50 cm is een hoogwaardig orthopedisch kussen dat zorgt voor optimale ondersteuning van de spieren en gewrichten van jouw trouwe viervoeter. Met de combinatie van koud- en traagschuim biedt dit kussen een orthopedisch verantwoorde rust, zelfs tijdens de nacht. Dit kussen is speciaal ontworpen om het lichaamsgewicht van je hond gelijkmatig te verdelen, waardoor hij licht wegzakt in de traagschuim toplaag. Dit helpt om drukpunten te neutraliseren en zorgt voor een orthopedisch correcte uitlijning van de wervelkolom. Hierdoor kan je hond genieten van een goede nachtrust en verlichting van eventuele pijnlijke gewrichten. Daarnaast is het Boony Ligkussen Orthopedisch Highland Graphite 70 x 50 cm ook nog eens perfect te combineren met het rotan bed van Boony ‘Est 1941’. De kleinere maten van dit orthopedische ligkussen passen namelijk naadloos in dit stijlvolle bed, waardoor je een comfortabele en trendy slaapplek voor je hond kunt creëren. Geef je trouwe metgezel het comfort en de ondersteuning die hij verdient met dit hoogwaardige orthopedische ligkussen.

Veelgestelde vragen over de Boony Ligkussen Orthopedisch Highland Graphite 70 x 50 cm

De Boony Ligkussen Orthopedisch Highland Graphite 70 x 50 cm is maat , geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 70 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Boony Ligkussen Orthopedisch Highland Graphite 70 x 50 cm is gemaakt van Traagschuim. De vulling bestaat uit Traagschuim.

De Boony Ligkussen Orthopedisch Highland Graphite 70 x 50 cm is te koop in het graphite.

De Boony Ligkussen Orthopedisch Highland Graphite 70 x 50 cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens