1. slaapplek
  2. NapZZZ Benchkussen Waterproof Maat XXL: 120 x 74 x 5 cm

NapZZZ Benchkussen Waterproof Maat XXL: 120 x 74 x 5 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze NapZZZ Benchkussen Waterproof Maat XXL: 120 x 74 x 5 cm, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 120 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties NapZZZ Benchkussen Waterproof Maat XXL: 120 x 74 x 5 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Maat

XXL

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Schuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de NapZZZ Benchkussen Waterproof Maat XXL: 120 x 74 x 5 cm

Het NapZZZ Benchkussen Waterproof in maat XXL is het perfecte matras voor jouw harige vriend! Met een afmeting van 120 x 74 x 5 cm biedt dit kussen voldoende ruimte en comfort voor zelfs de grootste honden. Dit unieke matras is gemaakt van hoogwaardige oxford stof, die speciaal is behandeld om vuil- en waterafstotend te zijn. Dit betekent dat jouw trouwe viervoeter zonder zorgen op het kussen kan liggen, zelfs na een modderige wandeling of een verfrissende duik in het water. Het water glijdt gewoon van het kussen af en vuil is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Daarnaast zorgt het dikke en comfortabele kussen voor een optimale ondersteuning van het lichaam van jouw hond. Het biedt een zachte en warme plek om te rusten en te ontspannen. Of jouw hond nu graag op zijn rug, buik of zij ligt, dit kussen past zich perfect aan zijn lichaamsvorm aan. Het NapZZZ Benchkussen Waterproof in maat XXL is niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook stijlvol. Het heeft een tijdloos ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het naadloos in jouw interieur past. Investeer in het comfort en welzijn van jouw trouwe metgezel en geef hem het beste met dit geweldige waterdichte benchkussen!

Veelgestelde vragen over de NapZZZ Benchkussen Waterproof Maat XXL: 120 x 74 x 5 cm

De NapZZZ Benchkussen Waterproof Maat XXL: 120 x 74 x 5 cm is maat XXL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 120 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De NapZZZ Benchkussen Waterproof Maat XXL: 120 x 74 x 5 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Schuim.

De NapZZZ Benchkussen Waterproof Maat XXL: 120 x 74 x 5 cm is te koop in het Zwart.

De NapZZZ Benchkussen Waterproof Maat XXL: 120 x 74 x 5 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens