1. slaapplek
  2. Boon Vetbed 50 x 70 cm

Boon Vetbed 50 x 70 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Boon Vetbed 50 x 70 cm, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Boon Vetbed 50 x 70 cm

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Boon Vetbed 50 x 70 cm

Laat je trouwe viervoeter genieten van ultiem comfort met het Boon Vetbed 50 x 70 cm. Dit heerlijke kussen van Gebroeders de Boon is speciaal ontworpen om je hond te laten ontspannen en tot rust te komen. Het kussen is vervaardigd van hoogwaardige imitatie schapenvacht, waardoor het ongelooflijk zacht aanvoelt en geen kou doorlaat van onderuit de bench of plastic hondenmand. Met het Boon Vetbed geeft je je hond een warme en knusse plek om te liggen. Het imitatie schapenvacht is niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het kussen kan gewassen worden in de machine, waardoor je het altijd fris en hygiënisch kunt houden. Het Boon Vetbed heeft een handig formaat van 50 x 70 cm, waardoor het perfect past in de meeste hondenbenches of plastic hondenmanden. Je kunt het kussen ook gebruiken als extra laagje comfort op de vloer of op de achterbank van de auto. Geef je hond de luxe die hij verdient met het Boon Vetbed en zie hoe hij geniet van zijn eigen knusse plekje.

Veelgestelde vragen over de Boon Vetbed 50 x 70 cm

De Boon Vetbed 50 x 70 cm is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De Boon Vetbed 50 x 70 cm is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Boon Vetbed 50 x 70 cm is te koop in het .

De Boon Vetbed 50 x 70 cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens