1. slaapplek
  2. Lex Max Grand Hotel Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Kiezel 100x70cm

Lex Max Grand Hotel Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Kiezel 100x70cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Grand Hotel Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Kiezel 100x70cm, een slaapplek voor met een lengte van 100 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Grand Hotel Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Kiezel 100x70cm

Kleur

Kiezel

Materiaal

Katoen

Maat

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lex Max Grand Hotel Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Kiezel 100x70cm

Maak je hondenkussen nog luxer met de Lex en Max Grand Hotel Losse hoes! Deze rechthoekige hoes van 100x70cm is gemaakt van hoogwaardig kiezelkleurig materiaal, waardoor het perfect past bij een stijlvol interieur. De Lex en Max Grand Hotel Losse hoes is niet alleen een praktische toevoeging aan je hondenkussen, maar ook een echte eyecatcher. Het kiezelkleurige ontwerp geeft een elegante en luxe uitstraling aan het geheel. Daarnaast zorgt de losse hoes ervoor dat je hondenkussen altijd schoon en fris blijft. Terwijl de ene hoes in de wasmachine wordt gewassen, kan de andere hoes al om het kussen zitten, klaar voor gebruik. Zo hoef je nooit meer zonder hondenkussen te zitten en kan je trouwe viervoeter altijd genieten van een comfortabele rustplek. Investeer in het comfort van je hond en geef je interieur een upgrade met de Lex en Max Grand Hotel Losse hoes. Een praktische en stijlvolle keuze voor alle hondenliefhebbers!

Veelgestelde vragen over de Lex Max Grand Hotel Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Kiezel 100x70cm

De Lex Max Grand Hotel Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Kiezel 100x70cm is maat , geschikt voor en meet 100 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Grand Hotel Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Kiezel 100x70cm is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit .

De Lex Max Grand Hotel Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Kiezel 100x70cm is te koop in het Kiezel.

De Lex Max Grand Hotel Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Kiezel 100x70cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens