1. slaapplek
  2. Dailyibed hondenmand donut hondenkussen hondenbed M 50x50x16 cm

Dailyibed hondenmand donut hondenkussen hondenbed M 50x50x16 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Dailyibed hondenmand donut hondenkussen hondenbed M 50x50x16 cm, een slaapplek voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) met een lengte van 50 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Dailyibed hondenmand donut hondenkussen hondenbed M 50x50x16 cm

Kleur

Bruin

Materiaal

Katoen

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Donut

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Dailyibed hondenmand donut hondenkussen hondenbed M 50x50x16 cm

De Dailyibed hondenmand is een must-have voor alle honden- en kattenliefhebbers. Deze comfortabele donutvormige mand biedt het perfecte slaapplekje voor je trouwe viervoeter. Gemaakt van zacht pluche materiaal, zorgt dit bed voor ultiem comfort en ontspanning. Met een afmeting van 50x50x16 cm is dit formaat ideaal voor middelgrote huisdieren. De dikke randen rondom de mand bieden een gevoel van veiligheid en geborgenheid, waardoor je huisdier zich helemaal kan ontspannen. Of je nu een hond of een kat hebt, deze mand is geschikt voor alle soorten huisdieren. Naast het bieden van een heerlijke nachtrust, heeft deze hondenmand ook een stressverlagend effect. De ronde vorm en het zachte materiaal zorgen voor een gevoel van geborgenheid, waardoor je huisdier zich veilig en op zijn gemak voelt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, kun je de perfecte mand kiezen die past bij de stijl van jouw interieur. Trakteer je huisdier op ultiem comfort en verwen hem met de Dailyibed hondenmand!

Veelgestelde vragen over de Dailyibed hondenmand donut hondenkussen hondenbed M 50x50x16 cm

De Dailyibed hondenmand donut hondenkussen hondenbed M 50x50x16 cm is maat M, geschikt voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) en meet 50 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Dailyibed hondenmand donut hondenkussen hondenbed M 50x50x16 cm is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit Pluche.

De Dailyibed hondenmand donut hondenkussen hondenbed M 50x50x16 cm is te koop in het Bruin.

De Dailyibed hondenmand donut hondenkussen hondenbed M 50x50x16 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens