1. slaapplek
  2. Happysnoots Hondenkussen 90 x 60cm Hondenbed Donut Dog Bed Fluffy - Wasbaar

Happysnoots Hondenkussen 90 x 60cm Hondenbed Donut Dog Bed Fluffy - Wasbaar

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Happysnoots Hondenkussen 90 x 60cm Hondenbed Donut Dog Bed Fluffy - Wasbaar, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 90 cm en breedte van 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Happysnoots Hondenkussen 90 x 60cm Hondenbed Donut Dog Bed Fluffy - Wasbaar

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Polyester

Maat

XL

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche | Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas | Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Happysnoots Hondenkussen 90 x 60cm Hondenbed Donut Dog Bed Fluffy - Wasbaar

Laat je trouwe viervoeter genieten van ultiem comfort met het Happysnoots Hondenkussen. Dit hondenbed in de vorm van een donut is perfect voor honden die van knusheid houden. Met een afmeting van 90 x 60 cm biedt dit kussen voldoende ruimte voor je harige vriend om heerlijk in weg te zakken en te genieten van een diepe, ontspannende slaap. Het Happysnoots Hondenkussen is gemaakt van zacht en pluizig materiaal, waardoor het bed een heerlijk knus gevoel geeft. Je hond zal zich meteen thuis voelen in dit comfortabele nest. Bovendien is het kussen wasbaar, waardoor je het gemakkelijk schoon kunt houden en eventuele vlekken kunt verwijderen. Dit hondenbed is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De donutvorm en de zachte kleuren zorgen voor een speelse uitstraling in elke kamer. Laat je hond genieten van een goede nachtrust en geef hem de luxe die hij verdient met het Happysnoots Hondenkussen.

Veelgestelde vragen over de Happysnoots Hondenkussen 90 x 60cm Hondenbed Donut Dog Bed Fluffy - Wasbaar

De Happysnoots Hondenkussen 90 x 60cm Hondenbed Donut Dog Bed Fluffy - Wasbaar is maat XL, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 90 cm lengte en 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm breedte.

De Happysnoots Hondenkussen 90 x 60cm Hondenbed Donut Dog Bed Fluffy - Wasbaar is gemaakt van Pluche | Polyester. De vulling bestaat uit Pluche | Polyester.

De Happysnoots Hondenkussen 90 x 60cm Hondenbed Donut Dog Bed Fluffy - Wasbaar is te koop in het Grijs.

De Happysnoots Hondenkussen 90 x 60cm Hondenbed Donut Dog Bed Fluffy - Wasbaar heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas | Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens