1. slaapplek
  2. Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Roze

Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Roze

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Roze, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 70 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Roze

Kleur

Roze

Materiaal

Katoen

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Roze

Het Lex en Max hondenkussen "Tivoli" rechthoek 100x70cm is een eenvoudig maar prachtig kussen. Je hebt geen mand of bak nodig voor dit model. Het kussen kan rechtstreeks op de grond worden geplaatst en zal dienen als een comfortabele loungeplek voor jouw koninklijke huisdier. Het kussen is gemaakt van 100% kwaliteitskatoen en is verkrijgbaar in vele kleuren. Het is soepel en zacht en heeft geen specifieke boven- of onderkant, dus beide kanten kunnen worden gebruikt. De hoes heeft een afmeting van ongeveer 100x70cm en is afgewerkt met een kleine flap. Hierdoor is het kussen geschikt voor veel hondenrassen. De hoes heeft een grote rits aan de lange zijde, zodat de meegeleverde wasbare vulling eenvoudig verwijderd kan worden. De hoes kan binnenstebuiten gewassen worden op 30°C. Let op: de genoemde afmeting is die van de hoes, het gevulde hondenkussen kan iets kleiner uitvallen. Dit hondenkussen is ideaal voor op de grond en is ook geschikt voor alle Lex en Max divans maat 2. De vulling is gemaakt van het materiaal Basic Filler. Geef jouw trouwe viervoeter de comfortabele rustplaats die hij verdient met het Lex en Max hondenkussen "Tivoli".

Veelgestelde vragen over de Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Roze

De Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Roze is maat M, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 70 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Roze is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit Polyester.

De Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Roze is te koop in het Roze.

De Lex Max Tivoli Hondenkussen Rechthoek 100x70cm Roze heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens