1. slaapplek
  2. Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja 50 cm Marble

Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja 50 cm Marble

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja 50 cm Marble, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja 50 cm Marble

Kleur

zwart | wit

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja 50 cm Marble

Dit prachtige Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja 50 cm Marble is speciaal ontworpen om de reis van uw trouwe viervoeter nóg comfortabeler te maken. Met zijn zachte en luxueuze uitstraling biedt dit kussentje een heerlijke plek voor uw hond om te rusten en te ontspannen tijdens het reizen. Het Basil Kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. De stijlvolle marmeren print voegt een vleugje elegantie toe aan uw hondenmand en past perfect bij elk interieur. Met een diameter van 50 cm past dit kussen perfect in de Pasja hondenmanden van dezelfde maat, waardoor uw hond een comfortabele en veilige plek heeft om te rusten tijdens het reizen. Bovendien is dit kussen niet alleen geschikt voor reizen, maar ook ideaal voor gebruik binnenshuis. Plaats het in de woonkamer, slaapkamer of zelfs op het terras, en gun uw harige vriend het ultieme comfort. Het Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja 50 cm Marble is een must-have accessoire voor elke hondenliefhebber die het beste wil bieden aan hun trouwe metgezel.

Veelgestelde vragen over de Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja 50 cm Marble

De Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja 50 cm Marble is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja 50 cm Marble is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja 50 cm Marble is te koop in het zwart | wit.

De Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja 50 cm Marble heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens