1. slaapplek
  2. Filo Orthopedische Hondenmand Klein (M 70 x 58) Wasbaar met Rits Orthopedisch Hondenkussen Hondenbed Honden Mand Bed

Filo Orthopedische Hondenmand Klein (M 70 x 58) Wasbaar met Rits Orthopedisch Hondenkussen Hondenbed Honden Mand Bed

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Filo Orthopedische Hondenmand Klein (M 70 x 58) Wasbaar met Rits Orthopedisch Hondenkussen Hondenbed Honden Mand Bed, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 58 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Filo Orthopedische Hondenmand Klein (M 70 x 58) Wasbaar met Rits Orthopedisch Hondenkussen Hondenbed Honden Mand Bed

Kleur

Grijs

Materiaal

Traagschuim | Stof | Nylon

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Traagschuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Machinewas, Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Filo Orthopedische Hondenmand Klein (M 70 x 58) Wasbaar met Rits Orthopedisch Hondenkussen Hondenbed Honden Mand Bed

De Filo Orthopedische Hondenmand is speciaal ontworpen om het ultieme comfort en de ondersteuning te bieden aan jouw trouwe viervoeter. Met een afmeting van 70 x 58 cm is deze mand perfect geschikt voor kleinere hondenrassen. De zachte stof aan de buitenkant zorgt voor een knusse en warme slaapplek, terwijl het eivormige schuim aan de binnenkant de druk op de gewrichten verlicht en helpt bij het bevorderen van een goede slaaphouding. Wat deze hondenmand echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de buitenkant volledig los te ritsen en te wassen. In tegenstelling tot andere hondenmanden op de markt, die vaak niet wasbaar zijn of alleen met moeite schoon te maken zijn, kun je met de Filo Orthopedische Hondenmand gemakkelijk de buitenhoes verwijderen en in de wasmachine stoppen. Zo blijft de mand altijd fris en hygiënisch, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of duurzaamheid. Laat je hond genieten van de ultieme slaapervaring met deze Filo Orthopedische Hondenmand. Of het nu gaat om een middagdutje of een goede nachtrust, jouw trouwe metgezel zal zich veilig, comfortabel en ondersteund voelen in deze mand. Geef je hond het beste en gun hem de rust die hij verdient met dit kwalitatieve hondenbed.

Veelgestelde vragen over de Filo Orthopedische Hondenmand Klein (M 70 x 58) Wasbaar met Rits Orthopedisch Hondenkussen Hondenbed Honden Mand Bed

De Filo Orthopedische Hondenmand Klein (M 70 x 58) Wasbaar met Rits Orthopedisch Hondenkussen Hondenbed Honden Mand Bed is maat M, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 58 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Filo Orthopedische Hondenmand Klein (M 70 x 58) Wasbaar met Rits Orthopedisch Hondenkussen Hondenbed Honden Mand Bed is gemaakt van Traagschuim | Stof | Nylon. De vulling bestaat uit Traagschuim.

De Filo Orthopedische Hondenmand Klein (M 70 x 58) Wasbaar met Rits Orthopedisch Hondenkussen Hondenbed Honden Mand Bed is te koop in het Grijs.

De Filo Orthopedische Hondenmand Klein (M 70 x 58) Wasbaar met Rits Orthopedisch Hondenkussen Hondenbed Honden Mand Bed heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas, Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens