1. slaapplek
  2. Doggy Bagg Ligzak Xtreme Uni - L 105 x 70 x 18 cm

Doggy Bagg Ligzak Xtreme Uni - L 105 x 70 x 18 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Doggy Bagg Ligzak Xtreme Uni - L 105 x 70 x 18 cm, een slaapplek voor met een lengte van 70 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Doggy Bagg Ligzak Xtreme Uni - L 105 x 70 x 18 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Nylon

Maat

Large

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Niet wassen

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Doggy Bagg Ligzak Xtreme Uni - L 105 x 70 x 18 cm

De Doggy Bagg Ligzak Xtreme Uni - L 105 x 70 x 18 cm is een geweldig all-weather hondenbed dat speciaal is ontworpen om uw trouwe viervoeter te voorzien van ultiem comfort en bescherming. Met zijn gladde oppervlak, vergelijkbaar met canvas maar met een wascoating, is dit bed perfect voor allerlei toepassingen, zowel binnen als buiten. Of het nu in een mand, kennel, buitenren, hondenhok of op het terras is, dit bed biedt altijd een comfortabele rustplaats voor uw hond. Gemaakt van duurzaam en waterbestendig nylon, biedt dit bed optimale bescherming tegen harde oppervlakken en alle weersomstandigheden. De sterke zomen en slijtvaste stof zorgen ervoor dat dit bed langdurig meegaat, zelfs in de meest ruige omstandigheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over vuil of vlekken, want de sterke nylon buitenhoes is eenvoudig te reinigen. Een snelle veeg met een vochtige doek of een simpele sproeibeurt met een slang is voldoende om het bed weer schoon en fris te maken. Met de Doggy Bagg Ligzak Xtreme Uni - L 105 x 70 x 18 cm geeft u uw hond niet alleen een comfortabele rustplaats, maar ook de nodige bescherming tegen harde oppervlakken en de elementen. Dit duurzame en waterbestendige hondenbed is een must-have voor elke hondeneigenaar die geeft om het welzijn en comfort van zijn viervoeter. Geef uw.

Veelgestelde vragen over de Doggy Bagg Ligzak Xtreme Uni - L 105 x 70 x 18 cm

De Doggy Bagg Ligzak Xtreme Uni - L 105 x 70 x 18 cm is maat Large, geschikt voor en meet 70 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Doggy Bagg Ligzak Xtreme Uni - L 105 x 70 x 18 cm is gemaakt van Nylon. De vulling bestaat uit .

De Doggy Bagg Ligzak Xtreme Uni - L 105 x 70 x 18 cm is te koop in het Zwart.

De Doggy Bagg Ligzak Xtreme Uni - L 105 x 70 x 18 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Niet wassen. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens