1. slaapplek
  2. Jack And Vanilla BROOKLYN Bench Kussen Maat S 58x40cm

Jack And Vanilla BROOKLYN Bench Kussen Maat S 58x40cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Jack And Vanilla BROOKLYN Bench Kussen Maat S 58x40cm, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 40 cm en breedte van Tot 40 cm, 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Jack And Vanilla BROOKLYN Bench Kussen Maat S 58x40cm

Kleur

GRIJS

Materiaal

Polyester

Maat

S

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Jack And Vanilla BROOKLYN Bench Kussen Maat S 58x40cm

Het Jack And Vanilla BROOKLYN Bench Kussen Maat S 58x40cm is een must-have accessoire voor jouw trouwe viervoeter. Dit kussen heeft een heerlijk zachte bovenkant, waardoor jouw hond comfortabel kan liggen en ontspannen. De antislipbodem zorgt ervoor dat het kussen stevig op zijn plaats blijft, zelfs als je hond beweegt of speelt. Dit veelzijdige kussen past perfect in de meeste draadkooien, waardoor het de ideale aanvulling is voor jouw hond zijn slaapplekje. Maar het kussen kan ook als los matje gebruikt worden, bijvoorbeeld in de auto of op de bank. Zo kan jouw trouwe vriend altijd en overal genieten van een comfortabele rustplek. Het Brooklyn bench kussen is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De neutrale kleur past bij elk interieur en zorgt ervoor dat het kussen naadloos opgaat in de omgeving. Bovendien is het kussen gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en gemakkelijk te reinigen zijn. Het is geschikt voor kleine honden met een afmeting van 58x40cm. Kies voor het Jack And Vanilla BROOKLYN Bench Kussen Maat S 58x40cm en geef jouw hond de ultieme combinatie van comfort en stijl. Laat je trouwe viervoeter genieten van zijn eigen luxe plekje, waar hij zich veilig en geborgen voelt. Bestel dit kussen vandaag nog en geef jouw hond het beste van het beste!

Veelgestelde vragen over de Jack And Vanilla BROOKLYN Bench Kussen Maat S 58x40cm

De Jack And Vanilla BROOKLYN Bench Kussen Maat S 58x40cm is maat S, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 40 cm lengte en Tot 40 cm, 40 tot 50 cm breedte.

De Jack And Vanilla BROOKLYN Bench Kussen Maat S 58x40cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Jack And Vanilla BROOKLYN Bench Kussen Maat S 58x40cm is te koop in het GRIJS.

De Jack And Vanilla BROOKLYN Bench Kussen Maat S 58x40cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens