1. slaapplek
  2. Trixie Hondenmand Boho Hoekig Beige 50X50 CM

Trixie Hondenmand Boho Hoekig Beige 50X50 CM

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Trixie Hondenmand Boho Hoekig Beige 50X50 CM, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 50 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Trixie Hondenmand Boho Hoekig Beige 50X50 CM

Kleur

Beige

Materiaal

Katoen

Maat

One size

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Trixie Hondenmand Boho Hoekig Beige 50X50 CM

De Trixie Mand Boho Hoekig Beige van 50 x 50 cm is een prachtige toevoeging aan het interieur van jouw huis. Deze hoekige hondenmand straalt stijl en elegantie uit, met zijn zachte pluche bekleding en mooie beige kleur. Jouw viervoeter zal het heerlijk vinden om in deze mand te rusten. De binnenzijde van de mand is bekleed met zeer zacht pluche materiaal, wat zorgt voor ultiem comfort. De mand is gevuld met polyestervlies vulling, waardoor jouw hond heerlijk kan wegzakken en ontspannen. Het geïntegreerde kussen zorgt ervoor dat het altijd op zijn plek blijft, zelfs als jouw hond zich lekker omdraait. Naast comfort is ook functionaliteit belangrijk. Daarom is deze mand voorzien van een slipvaste onderkant. Hierdoor blijft de mand stevig op zijn plek staan, zelfs als jouw hond erin springt of eruit stapt. De bekleding van de mand is afneembaar en de hoes is wasbaar, waardoor je de mand gemakkelijk schoon kunt houden. En niet te vergeten, deze mand is ook geschikt voor kleine honden! Jouw trouwe viervoeter verdient het beste, en dat is precies wat de Trixie Mand Boho Hoekig Beige biedt.

Veelgestelde vragen over de Trixie Hondenmand Boho Hoekig Beige 50X50 CM

De Trixie Hondenmand Boho Hoekig Beige 50X50 CM is maat One size, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 50 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Trixie Hondenmand Boho Hoekig Beige 50X50 CM is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit Polyester.

De Trixie Hondenmand Boho Hoekig Beige 50X50 CM is te koop in het Beige.

De Trixie Hondenmand Boho Hoekig Beige 50X50 CM heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens