1. slaapplek
  2. Designed by Lotte Ribbed Hondenkussen -120x80x15 cm

Designed by Lotte Ribbed Hondenkussen -120x80x15 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Designed by Lotte Ribbed Hondenkussen -120x80x15 cm, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 120 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Ribbed Hondenkussen -120x80x15 cm

Kleur

Bruin

Materiaal

Polyester

Maat

L

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Designed by Lotte Ribbed Hondenkussen -120x80x15 cm

Velvet is alom populair, dat weten we inmiddels. Maar deze nieuwe geribbelde ligkussens van Designed by Lotte worden de volgende trend. Deze prachtige kussens zijn gemakkelijk te herkennen aan hun geribbelde stof. De stof voelt heerlijk zacht aan, wat ervoor zorgt dat het kussen extra comfortabel is voor jouw hond. Daarnaast zijn de kussens gevuld met vlokkenvulling, waardoor ze hun vorm goed behouden. De kussens zijn verkrijgbaar in drie schitterende kleuren, die een mooie toevoeging zijn aan ieder interieur. En we hebben goed nieuws voor degenen die zich zorgen maken over het schoonmaken van het kussen: de hoes is uitwasbaar in de wasmachine op 30 graden! Geen gedoe meer met vlekken die niet te verwijderen zijn. Bovendien zijn de onderkanten van de kussens voorzien van een antislipstof, waardoor ze stevig op hun plek blijven liggen, zelfs als jouw hond zich uitstrekt of omdraait. Kortom, deze ribbelige ligkussens van Designed by Lotte zijn niet alleen stijlvol en trendy, maar ook praktisch en comfortabel voor jouw trouwe viervoeter. Geef jouw hond het beste van het beste en geef hem een heerlijke plek om te ontspannen met deze geweldige kussens!

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Ribbed Hondenkussen -120x80x15 cm

De Designed by Lotte Ribbed Hondenkussen -120x80x15 cm is maat L, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 120 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Designed by Lotte Ribbed Hondenkussen -120x80x15 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Designed by Lotte Ribbed Hondenkussen -120x80x15 cm is te koop in het Bruin.

De Designed by Lotte Ribbed Hondenkussen -120x80x15 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens