1. slaapplek
  2. Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat XL: 104x68cm

Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat XL: 104x68cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat XL: 104x68cm, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 68 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat XL: 104x68cm

Kleur

Lichtgrijs

Materiaal

Polyester

Maat

XL

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek | Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat XL: 104x68cm

Het Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen in de kleur lichtgrijs is een stevig en waterafstotend kussen. Het is gemakkelijk in onderhoud en kan goed worden afgespoeld, waardoor het ook geschikt is voor gebruik buitenshuis. Dit kussen is speciaal ontworpen om te passen in de meeste draadkooien en is daarom ideaal als bench kussen in natte of vuile omstandigheden. Maar het kan ook gebruikt worden als een los matje. De hoes van dit kussen kan eenvoudig verwijderd worden voor een grondige handwas. Het is waterafstotend, waardoor het bestand is tegen vocht en gemakkelijk schoon te maken is. Dit kussen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en 6 maten, waaronder maat XL met een afmeting van 104x68cm. Het is sterk, duurzaam en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabel en praktisch kussen voor hun huisdier. Met zijn waterafstotende eigenschappen en gemakkelijk schoon te maken materiaal, biedt dit kussen een ideale oplossing voor natte en vuile omstandigheden. Het past perfect in de meeste draadkooien, maar kan ook gebruikt worden als een los matje. Kies uit verschillende kleuren en maten om het kussen aan te passen aan de behoeften van uw huisdier.

Veelgestelde vragen over de Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat XL: 104x68cm

De Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat XL: 104x68cm is maat XL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 68 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat XL: 104x68cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat XL: 104x68cm is te koop in het Lichtgrijs.

De Jack And Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Lichtgrijs Maat XL: 104x68cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Afnemen met een natte doek | Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens