1. slaapplek
  2. BOTC Hondenmand Vetbed 60 cm Kattenmand warmtemat voor honden en katten

BOTC Hondenmand Vetbed 60 cm Kattenmand warmtemat voor honden en katten

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze BOTC Hondenmand Vetbed 60 cm Kattenmand warmtemat voor honden en katten, een slaapplek voor met een lengte van 60 cm en breedte van 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties BOTC Hondenmand Vetbed 60 cm Kattenmand warmtemat voor honden en katten

Kleur

Grijs

Materiaal

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas, Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de BOTC Hondenmand Vetbed 60 cm Kattenmand warmtemat voor honden en katten

Met de BOTC Hondenmand Vetbed 60 cm Kattenmand warmtemat kunnen uw honden en katten genieten van ultiem comfort. Met zijn zachte faux shag bont is dit ronde bed heerlijk zacht, warm en knus. Uw geliefde huisdieren zullen zich meteen thuis voelen en kunnen genieten van een diepe en rustgevende slaap. Dit unieke ontwerp combineert duurzaam nylon met luxueus imitatiebont, wat niet alleen voor een stijlvolle uitstraling zorgt, maar ook helpt om het gedrag en de gezondheid van uw huisdieren te verbeteren. De hondenmand is gevuld met milieuvriendelijke vezels die zorgen voor ultiem comfort en een ademende slaapomgeving. Hierdoor worden gewrichts- en spierpijn verlicht, waardoor uw huisdieren zich elke dag weer energiek en vitaal voelen. De verhoogde rand van de hondenmand biedt extra ondersteuning voor het hoofd en de nek van uw huisdier. Hierdoor kunnen ze zich veilig en geborgen voelen terwijl ze zich lekker kunnen oprollen en genieten van een comfortabele slaapplaats. Deze rustgevende slaap heeft niet alleen invloed op het gedrag van uw huisdier, maar ook op hun algehele gezondheid. Investeer in het welzijn van uw kleine lieveling met de BOTC Hondenmand Vetbed 60 cm Kattenmand warmtemat.

Veelgestelde vragen over de BOTC Hondenmand Vetbed 60 cm Kattenmand warmtemat voor honden en katten

De BOTC Hondenmand Vetbed 60 cm Kattenmand warmtemat voor honden en katten is maat M, geschikt voor en meet 60 cm lengte en 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm breedte.

De BOTC Hondenmand Vetbed 60 cm Kattenmand warmtemat voor honden en katten is gemaakt van . De vulling bestaat uit Polyester.

De BOTC Hondenmand Vetbed 60 cm Kattenmand warmtemat voor honden en katten is te koop in het Grijs.

De BOTC Hondenmand Vetbed 60 cm Kattenmand warmtemat voor honden en katten heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas, Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens