1. slaapplek
  2. District 70 NUZZLE Antislip hondenmand voor op de bank Maat: M 75 x 75 x 17 cm, Kleur: Merengue

District 70 NUZZLE Antislip hondenmand voor op de bank Maat: M 75 x 75 x 17 cm, Kleur: Merengue

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze District 70 NUZZLE Antislip hondenmand voor op de bank Maat: M 75 x 75 x 17 cm, Kleur: Merengue, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 75 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties District 70 NUZZLE Antislip hondenmand voor op de bank Maat: M 75 x 75 x 17 cm, Kleur: Merengue

Kleur

Merengue

Materiaal

Polyester

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Foam

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de District 70 NUZZLE Antislip hondenmand voor op de bank Maat: M 75 x 75 x 17 cm, Kleur: Merengue

De District 70 NUZZLE is een innovatieve antislip hondenmand die speciaal is ontworpen om jouw harige vriend comfortabel te laten liggen op de bank. Met een afmeting van 75 x 75 x 17 cm biedt deze hondenmand voldoende ruimte voor middelgrote hondenrassen. De kleur Merengue geeft een vrolijke en frisse uitstraling aan jouw interieur. Wat deze hondenmand echt uniek maakt, is de antislip functie. De onderkant van de mand is voorzien van een speciale antislip laag, waardoor de mand stevig op zijn plaats blijft liggen, zelfs wanneer jouw speelse viervoeter erop springt of ronddraait. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele ligplek voor jouw hond, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de mand van de bank glijdt. Daarnaast beschikt de District 70 NUZZLE over een zachte en duurzame bekleding, die gemakkelijk te reinigen is. De mand kan eenvoudig worden gewassen in de machine, waardoor je altijd een schone en frisse ligplek voor jouw hond hebt. De hoge zijkanten van de mand bieden extra steun en bescherming, waardoor jouw hond zich veilig en geborgen voelt tijdens het rusten of slapen. Met de District 70 NUZZLE kunnen jij en jouw trouwe viervoeter eindelijk samen genieten van knusse momenten op de bank. Creëer een warme en gezellige plek voor jouw hond met deze stijlvolle en praktische hondenmand.

Veelgestelde vragen over de District 70 NUZZLE Antislip hondenmand voor op de bank Maat: M 75 x 75 x 17 cm, Kleur: Merengue

De District 70 NUZZLE Antislip hondenmand voor op de bank Maat: M 75 x 75 x 17 cm, Kleur: Merengue is maat M, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 75 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De District 70 NUZZLE Antislip hondenmand voor op de bank Maat: M 75 x 75 x 17 cm, Kleur: Merengue is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Foam.

De District 70 NUZZLE Antislip hondenmand voor op de bank Maat: M 75 x 75 x 17 cm, Kleur: Merengue is te koop in het Merengue.

De District 70 NUZZLE Antislip hondenmand voor op de bank Maat: M 75 x 75 x 17 cm, Kleur: Merengue heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens