1. slaapplek
  2. PawHut Hondenbank in wastafelvorm met zachte hoes huisdierenbank hondenbed kattenbank D04-152

PawHut Hondenbank in wastafelvorm met zachte hoes huisdierenbank hondenbed kattenbank D04-152

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PawHut Hondenbank in wastafelvorm met zachte hoes huisdierenbank hondenbed kattenbank D04-152, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PawHut Hondenbank in wastafelvorm met zachte hoes huisdierenbank hondenbed kattenbank D04-152

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de PawHut Hondenbank in wastafelvorm met zachte hoes huisdierenbank hondenbed kattenbank D04-152

De PawHut Hondenbank in wastafelvorm is de perfecte plek voor jouw huisdier om te ontspannen en uit te rusten. Dankzij het dikke kussen en de zachte bekleding met flanellen touch kan jouw huisdier genieten van langdurig comfort tijdens het zitten of liggen. Wat deze bank echt uniek maakt, is het draaibare ontwerp, waardoor je het kunt draaien om je huisdieren extra te verwennen. Of het nu in de woonkamer is om gezellig samen een film te kijken, of in de slaapkamer om te slapen, jouw schattige kleine hond of kat zal ontzettend blij zijn met hun eigen bank. Deze bank is geschikt voor kleine en middelgrote huisdieren tot 18 kg en heeft een stevige ronde voet voor stabiliteit en langdurig gebruik. Het verhoogde design zorgt ervoor dat de bank vochtbestendig blijft, wat handig is voor ongelukjes. Het kussen is gevuld met 28D schuimstof en is uiterst comfortabel. De zachte bekleding met flanellen touch zorgt voor extra comfort en maakt het een heerlijke plek voor jouw huisdier om te rusten. De hoes van het kussen kan worden verwijderd en gewassen, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. De PawHut Hondenbank is verkrijgbaar in een stijlvolle grijze kleur en heeft de volgende afmetingen: Ø72 x 21 h cm (totale afmetingen), Ø 60 x 3,5 h cm (afmetingen metalen voet) en Ø 41 x.

Veelgestelde vragen over de PawHut Hondenbank in wastafelvorm met zachte hoes huisdierenbank hondenbed kattenbank D04-152

De PawHut Hondenbank in wastafelvorm met zachte hoes huisdierenbank hondenbed kattenbank D04-152 is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De PawHut Hondenbank in wastafelvorm met zachte hoes huisdierenbank hondenbed kattenbank D04-152 is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De PawHut Hondenbank in wastafelvorm met zachte hoes huisdierenbank hondenbed kattenbank D04-152 is te koop in het .

De PawHut Hondenbank in wastafelvorm met zachte hoes huisdierenbank hondenbed kattenbank D04-152 heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens