1. slaapplek
  2. Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand 50 cm Roze

Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand 50 cm Roze

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand 50 cm Roze, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 50 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand 50 cm Roze

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Dons

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand 50 cm Roze

Iedereen wil natuurlijk het beste voor zijn huisdier, en dat geldt ook voor een comfortabele slaap- en rustplek. De Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand van 50 cm in de kleur roze biedt precies dat. Deze mand is speciaal ontworpen om uw huisdier een rustige en ontspannen plek te bieden, waardoor stress wordt voorkomen en honden en katten zich comfortabel voelen. De ronde vorm van de mand zorgt ervoor dat uw huisdier in elke positie heerlijk kan liggen. Het zachte materiaal van de mand geeft meteen een knus en veilig gevoel, waardoor uw huisdier zich helemaal op zijn gemak voelt. Bovendien zorgt het comfortabele kussen ervoor dat uw huisdier lekker kan wegdromen en genieten van een goede nachtrust. De Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. De roze kleur geeft een speelse en vrolijke uitstraling, waardoor de mand perfect past bij elke inrichting. Bovendien is de mand van hoge kwaliteit en eenvoudig te reinigen, zodat uw huisdier altijd kan genieten van een schone en frisse slaapomgeving. Geef uw huisdier het comfort dat het verdient met de Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand. Gun uw trouwe viervoeter een goede nachtrust en een plek waar het zich veilig en geborgen voelt. Bestel deze mand vandaag nog en zie hoe uw huisdier zich heerlijk ont.

Veelgestelde vragen over de Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand 50 cm Roze

De Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand 50 cm Roze is maat M, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 50 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand 50 cm Roze is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Dons.

De Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand 50 cm Roze is te koop in het Roze.

De Let's Sleep Donut M Honden- en kattenmand 50 cm Roze heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens