1. slaapplek
  2. Dog Gone Smart Nano Hondenkussen Zand 49 x 36 x 3,5 cm

Dog Gone Smart Nano Hondenkussen Zand 49 x 36 x 3,5 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Dog Gone Smart Nano Hondenkussen Zand 49 x 36 x 3,5 cm, een slaapplek voor met een lengte van 49 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Dog Gone Smart Nano Hondenkussen Zand 49 x 36 x 3,5 cm

Kleur

zand

Materiaal

Textiel

Maat

XXS

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Dog Gone Smart Nano Hondenkussen Zand 49 x 36 x 3,5 cm

Het Dog Gone Smart Nano Hondenkussen is de perfecte toevoeging aan uw hondenbench. Dit ligkussen is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vloeistoffen, vuil en vachtvet, waardoor het schoon en fris blijft. Bovendien helpt het kussen de verspreiding van bacteriën te verminderen, wat resulteert in een gezondere slaapplek voor uw trouwe viervoeter. Dit hondenkussen is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en slijtvast. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een langdurige levensduur, zelfs bij intensief gebruik. De kleur van het kussen is zand, waardoor het naadloos past bij elk interieur. Met een afmeting van 49 x 36 x 3,5 cm biedt het kussen voldoende ruimte en comfort voor uw hond om heerlijk op te rusten en te ontspannen. Investeer in de gezondheid en het comfort van uw trouwe viervoeter met het Dog Gone Smart Nano Hondenkussen. Het biedt niet alleen een aangename rustplek voor uw hond, maar is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Met dit kussen kunt u er zeker van zijn dat uw hond altijd een schone en hygiënische plek heeft om te slapen. Kies voor kwaliteit en comfort met het Dog Gone Smart Nano Hondenkussen.

Veelgestelde vragen over de Dog Gone Smart Nano Hondenkussen Zand 49 x 36 x 3,5 cm

De Dog Gone Smart Nano Hondenkussen Zand 49 x 36 x 3,5 cm is maat XXS, geschikt voor en meet 49 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Dog Gone Smart Nano Hondenkussen Zand 49 x 36 x 3,5 cm is gemaakt van Textiel. De vulling bestaat uit .

De Dog Gone Smart Nano Hondenkussen Zand 49 x 36 x 3,5 cm is te koop in het zand.

De Dog Gone Smart Nano Hondenkussen Zand 49 x 36 x 3,5 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens