1. slaapplek
  2. Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench Antraciet 100x70cm

Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench Antraciet 100x70cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench Antraciet 100x70cm, een slaapplek voor met een lengte van 100 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench Antraciet 100x70cm

Kleur

Antraciet | Grijs

Materiaal

Katoen

Maat

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench Antraciet 100x70cm

Creëer een comfortabel en stijlvol toevluchtsoord voor je trouwe viervoeter met de Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench Antraciet 100x70cm. Deze hoes is speciaal ontworpen om jouw hondenkussen te beschermen en te verfraaien, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor het ultieme comfort voor je harige vriend. De Lex Max Chic Losse hoes is gemaakt van hoogwaardig antracietkleurig materiaal, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan je interieur. Met zijn afmetingen van 100x70cm past deze hoes perfect om je hondenkussen, waardoor het kussen beschermd wordt tegen vuil, haren en andere ongewenste elementen. Wat deze hoes nog specialer maakt, is het feit dat je meerdere hoezen kunt aanschaffen. Hierdoor kun je gemakkelijk de hoes vervangen en wassen in de wasmachine, terwijl er al een schone en frisse hoes om het kussen zit. Dit betekent dat je trouwe viervoeter altijd kan genieten van een schoon en hygiënisch rustplekje, terwijl jij geniet van een prachtig en verzorgd interieur. Geef je hond het comfort dat hij verdient met de Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench Antraciet 100x70cm.

Veelgestelde vragen over de Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench Antraciet 100x70cm

De Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench Antraciet 100x70cm is maat , geschikt voor en meet 100 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench Antraciet 100x70cm is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit .

De Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench Antraciet 100x70cm is te koop in het Antraciet | Grijs.

De Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench Antraciet 100x70cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens