1. slaapplek
  2. Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen Beige

Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen Beige

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen Beige, een slaapplek voor met een lengte van 120 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen Beige

Kleur

Beige

Materiaal

Katoen

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen Beige

De Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen Beige is de perfecte aanvulling voor jouw Lex & Max kussen! Deze prachtige hoes is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Met een handige ritssluiting is het verwisselen van de hoes een fluitje van een cent. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze hoes niet alleen een comfortabele rustplaats voor jouw trouwe viervoeter, maar is hij ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De beige kleur voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte en past perfect bij verschillende interieurstijlen. En het beste van alles is dat je de hoes eenvoudig kunt wassen in de wasmachine. Geen gedoe meer met ingewikkelde reinigingsmethoden of het naar de stomerij brengen van de hoes. Met deze hoes kun je ervoor zorgen dat het kussen van jouw hond altijd fris en schoon blijft. Kies voor de Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen Beige en geef jouw harige vriendje het comfort en de stijl die hij verdient!

Veelgestelde vragen over de Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen Beige

De Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen Beige is maat , geschikt voor en meet 120 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen Beige is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit .

De Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen Beige is te koop in het Beige.

De Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen Beige heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens