1. slaapplek
  2. Orthopedisch hondenbed voor middelgrote honden, 91 x 69 x 7,6 cm, wasbaar hondenkussen met waterdichte overtrekken en

Orthopedisch hondenbed voor middelgrote honden, 91 x 69 x 7,6 cm, wasbaar hondenkussen met waterdichte overtrekken en

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Orthopedisch hondenbed voor middelgrote honden, 91 x 69 x 7,6 cm, wasbaar hondenkussen met waterdichte overtrekken en, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Orthopedisch hondenbed voor middelgrote honden, 91 x 69 x 7,6 cm, wasbaar hondenkussen met waterdichte overtrekken en

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Orthopedisch hondenbed voor middelgrote honden, 91 x 69 x 7,6 cm, wasbaar hondenkussen met waterdichte overtrekken en

Het orthopedisch hondenbed voor middelgrote honden biedt het ultieme comfort voor je harige vriend. Met afmetingen van 91 x 69 x 7,6 cm is dit hondenkussen ruim genoeg voor je hond om lekker te kunnen liggen en ontspannen. De bekleding van het kussen is gemaakt van duurzaam en krasbestendig Oxford-weefsel, waardoor het bestand is tegen haar en optimale isolatie biedt. Hierdoor wordt warmteophoping en ophoping van vocht voorkomen, wat vooral in de zomer perfect geschikt is voor je huisdier. Het Oxford-weefsel heeft ook ondoordringbare en waterdichte eigenschappen, waardoor de kern van het hondenbed beschermd wordt tegen onaangename geuren en vocht. Dit zorgt niet alleen voor een hygiënische omgeving voor je hond, maar verlengt ook de levensduur van het bed. De eiervormige schuimstofbasis zorgt voor een optimale drukverdeling en ontlasting van het hele lichaam van je hond. Bovendien zorgt deze basis ook voor een hoge luchtdoorlatendheid, waardoor je huisdier altijd comfortabel kan liggen. Het hondenkussen is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en 2 kleuren, met een draagvermogen tot 45 kg. Het is belangrijk om een maat te kiezen die groot genoeg is, zodat je hond voldoende ruimte heeft om te liggen. Met zijn elegante design past dit hondenkussen perfect in de meeste interieurs en omgevingen, zowel binnen als buiten.

Veelgestelde vragen over de Orthopedisch hondenbed voor middelgrote honden, 91 x 69 x 7,6 cm, wasbaar hondenkussen met waterdichte overtrekken en

De Orthopedisch hondenbed voor middelgrote honden, 91 x 69 x 7,6 cm, wasbaar hondenkussen met waterdichte overtrekken en is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De Orthopedisch hondenbed voor middelgrote honden, 91 x 69 x 7,6 cm, wasbaar hondenkussen met waterdichte overtrekken en is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Orthopedisch hondenbed voor middelgrote honden, 91 x 69 x 7,6 cm, wasbaar hondenkussen met waterdichte overtrekken en is te koop in het .

De Orthopedisch hondenbed voor middelgrote honden, 91 x 69 x 7,6 cm, wasbaar hondenkussen met waterdichte overtrekken en heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens