1. slaapplek
  2. Adori Bed Kussen Relax - 48 x 32cm

Adori Bed Kussen Relax - 48 x 32cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Adori Bed Kussen Relax - 48 x 32cm, een slaapplek voor met een lengte van 30 cm en breedte van 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Adori Bed Kussen Relax - 48 x 32cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Katoen

Maat

XS

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Adori Bed Kussen Relax - 48 x 32cm

Dit Adori Bed Kussen Relax is speciaal ontworpen om het comfort van je hond te verhogen wanneer hij rust in het Ferplast Hondenbed Plastic Deluxe. Met een afmeting van 48 x 32 cm past dit kussen perfect in de hondenbedden van Ferplast. Maar dat is niet alles! Dit veelzijdige kussen kan ook los gebruikt worden, waardoor het geschikt is voor zowel honden als katten. Het Kussen Relax van Adori biedt een zachte en gezellige plek voor je huisdier om te ontspannen en te slapen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is het kussen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De vulling van dit kussen zorgt voor optimale ondersteuning en comfort, waardoor je hond of kat heerlijk kan uitrusten. Of je nu het Ferplast Hondenbed Plastic Deluxe al bezit of gewoon op zoek bent naar een comfortabel kussen voor je huisdier, het Adori Bed Kussen Relax is de perfecte keuze. Laat je trouwe viervoeter genieten van ultiem comfort en een goede nachtrust met dit kussen van Adori.

Veelgestelde vragen over de Adori Bed Kussen Relax - 48 x 32cm

De Adori Bed Kussen Relax - 48 x 32cm is maat XS, geschikt voor en meet 30 cm lengte en 40 tot 50 cm breedte.

De Adori Bed Kussen Relax - 48 x 32cm is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit .

De Adori Bed Kussen Relax - 48 x 32cm is te koop in het Grijs.

De Adori Bed Kussen Relax - 48 x 32cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens